Ötvös Tibor

Ingyenes a World of WarCraft

A Blizzard képes haladni a korral és bár a World of WarCraft továbbra is toronymagasan vezeti az MMO-k piacát, de mégis újabb és újabb engedményeket tesznek az új játékosoknak.

Ma például bejelentették, hogy hamarosan elérhetővé válik a World of WarCraft Starter Edition, mellyel ingyenesen játszhatunk a népszerű MMO-val. "Sajnos" ez az akció csak a karakter 20. szintjéig tart, de ettől függetlenül valószínű újabb százezreket vonz majd a program világába ez az akció. Érdekesség, hogy nem csak az alapjátékot kapjuk így meg, hanem a The Burning Crusade bizonyos részeit is elérhetjük.



Az érdeklődők itt kezdhetik el a játékot. Aki pedig elérte a már említett húszas szintet, akkor az 20 dollárért teljes "jogot" vásárolhat magának és folytathatja a megkezdett játékot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RoyalPredator #21
    HA HA HA

    Fosnak a Guild Wars 2-töl.

    14 day trialt (amiböl A+ kategóriás nettel is 1 nap leszedni a játékot) level 10-ig limitálták azthiszem. Na most 20 lesz, nagy dolog...
    Ez az egész egy trial átdolgozás, ébredjünk már fel!!
  • Zolivok #20
    ja bukhatnának már v 10 milliót még
  • hdo #19
    Nem érted az egészet. Új account létrehozásánál lvl20-ig teljesen ingyenes a játék, időkorlát sincs, és a BC kiegészítő karaktereivel is játszhatsz. Amennyiben a játék megtetszik, a teljes játékok vásárlásával upgradelhető ez az ingyenes account, és onnan havidíjas.
  • cateran #18
    Le vagy maradva oreg.....
    "Mike Morhaime:
    -WoW lost 600,000 subscribers this quarter with subscriber counts returning to pre Cataclysm levels.
    -Also, subscriber numbers are dropping faster than after previous expansions.
    "A CEO-nak csak elhiszed....
  • narumon #17
    Gondolom ugyanaz érvényes rá mint a free trialra. Azaz ha van már egy wow-od akkor a free trialt csak teljesen új accounthoz tudod hozzárendelni, ott meg értelem szerűen nem látod a tápos emberkédet.
  • narumon #16
    És ezt hol láttad? Mert amiket én láttam cikkeket ott folyamatosan rekordot döntögetnek az AKTIV játékosok számával.
  • Szefmester #15
    És mi van abban a bizarr esetben amikor valaki régebben már játszott vele, akár meg is maradt egy brutál karaktere és most jön az ingyenesség? Ott fog szomorkodni szegény feltápolt ork harcos a karakterválasztóban a játékos meg csak a nyomoronc kis csoffadt elfikéjével játszhat?
  • cateran #14
    "A Blizzard képes haladni a korral és bár a World of WarCraft továbbra is toronymagasan vezeti az MMO-k piacát, de mégis újabb és újabb engedményeket tesznek az új játékosoknak."

    Kenytelenek..Valahogy vissza kell szerezni a kiesett accountokat:D Amugy jo lassuak, igaz eddig nem voltak rakenyszerulve, de ugy tunik a jatekosvesztes nem allt le par honapja (akkor voltak 600k vesztesegben, ugy tunik sikerult feljebb tornaszni a szamot:D)
  • TomecK #13
    Ez egy nagyon érdekes, fogás. De aki véletlenül kipróbálja, az nehogy 20 dollárért menjen át teljes verzióra. G2play.com-on 2500 FT -ért van alapjáték meg TBC egyben. Én is megveszem, bár én csak ki akarom próbálni és nem akarok mindenféle korlátozást, de nem hiszem hogy bejön majd.
  • cateran #12
    Szerintem meg inkabb dugulj el..az egesz cikk 10 sorbol all es meg arra sem voltal kepes, hogy elolvass 1 ilyen nyulfarknyi szoveget (joindulatbol ugy veszem, hogy nem olvastad..azt inkabb hanyagolom, hogy elolvastad, csak nem ertetted...)