Ötvös Tibor

Júniusban jön a World of Warcraft: Burning Crusade Classic

Megkapta hivatalos megjelenési dátumát a World of Warcraft: Burning Crusade Classic.

Az idei BlizzConon jelentették be, hogy készül a World of Warcraft: Burning Crusade Classic, mely a népszerű kiegészítő új változatát tárja majd a szemünk elé. Ezzel pedig az is biztossá vált, hogy az új részek helyett/mellett a régi klasszikusokat is újra kiadja a cég. A mostani rész június 1-től lesz elérhető.

Az alapokon semmilyen változtatás nem történik, pontosabban igazából minden marad a régiben. A fázisok is megmaradnak, így a Dark Portal is csak idővel nyílik meg, ahogy a Black Temple is. A csomag elméletileg még az idén megjelenik és ezek után várjuk a további WoW-Classic bejelentéseket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vata111 #3
    De ehhez meg minek újra kiadni? Aki wowozott, annak megvan. Nyissanak egy hivatalos bc szervert, aztán csá. Ha lenne időm erre a játékra, én is előbányásznám a dvd-ket valamelyik fiók mélyéről. Idő az persze nincs, nem vagyok már nyeretlen negyvenéves:-)
  • CrazyAchmed #2
    A privát szerverek és a visszajelzések szerint volt rá igény, ezért hozták létre.
  • TheMothman #1
    A World of Warcraft annyira kifulladt a hosszú évek során, hogy már újra ugyanazt próbálják eladni? Megértem, hogy a retro feeling sok esetben működik, de ez szerintem nem az a kategória. Vagy megpróbálnak valami teljesen új dolgot bedobni, ami vagy bejön vagy elbukik, vagy foltozgatják a süllyedő hajót, ezzel meghosszabbítva a vízen maradást.