Ötvös Tibor

Újabb Hitman: Absolution információk

Friss Hitman: Absolution információk jelentek meg a neten az EDGE magazin jóvoltából.

Az első és legfontosabb újítás, hogy a játékban nem lesz térkép. A bal alsó sarokban ugyan látunk majd egy, a helyzetünket jelölő mini-mapot, de a megszokott "játéktér térkép" teljességgel kimarad. A fejlesztők szerint az újonnan bevezetendő Ösztön mód segítségével kell tájékozódnunk, mely tulajdonképpen a Batman: Arkham Asylum Detective és Assassin's Creed sorozat Eagle Vision módjának felel meg.

Az Ösztön mód segítségével készíthetünk "álcát" magunknak. Az újságnak bemutatott változatban például a 47-es ügynök rendőrnek öltözött és a sajt rádióján befolyásolta a többi rendőrt fals személyleírást adván önmagáról. Jó ötletnek tűnik, remélhetőleg használható is lesz.



Az Absolutionban lesz checkpoint rendszer, ami szintén nagy pozitívum, így nem kell minden egyes pályát mindig a legelejéről elkezdenünk. A pályák is nagyon változatosak lesznek. Akadnak majd apróbb, zárt helyek, de lesznek természetesen hatalmas, nyitott és szabadon bejárható területek is. Sokat fejlesztenek a Mesterséges Intelligencián is, mely végre nem kezd tüzelni ránk, ha túszul ejtjük az egyik társukat vagy egy civilt.

A Hitman: Absolution jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dronkZero #12
    Így. 0:11-nél. :P
  • Evoluti0N #11
    Én csak azt nem értem, h hogyan fog sajtból rádiót csinálni.
  • Fresh Duke #10
    A cikk alapján nekem a véleményem:
    Lehet, hogy jó játék lesz, de semmi köze nem lesz a régi Hitmanekhez...
    Kár is a Hitman nevet adni a játéknak.
  • Fresh Duke #9
    Király lenne, ha az ember csak befutott egy rakat katona közé, lelőtte a célpontot, és a checkpoint meg elmenti, ahogy 20an fogják a fegyvert a fejéhez. :)
  • Alfonzso #8
    Pl van x db ember akit meg kell ölnöd, ha az egyiket kiiktattad akkor kapsz egy mentést.
  • dronkZero #7
    Checkpoint rendszer. Hitmanben. Ahol gyakorlatilag rád van...izé, VOLT bízva, hogy mit csinálsz, azt milyen sorrendben csinálod, meg hogy hogyan. Ez volt MAGA a Hitman sorozat. Hogy raksz bele csekpoint rendszert, anélkül, hogy az egészet seggbekúrnád?
  • BigBlue #6
    Majd nyomjátok Hard-on azt szevasz..:D
  • tpM #5
    Ösztön mód meg checkpoint rendszer... Ennek a sorozatnak pont az adta a különlegességét a többi játék között, hogy gondolkodni kellett. Szépen lépésenként meg kellett tervezni, hogy hogyan hajtod végre az akciót. El kellett kapni a megfelelő pillanatot, hogy mikor lököd le az őrt a korlátnál, mikor csapsz le a célpontra, hogy még időben el tudd rejteni a holttestet, merrefele hagyod el a területet stb... erre most itt f*szkodnak ezekkel a nyilvánvalóan lustább/agyatlanabb játékosoknak készülő feature-ökkel.
  • KillerBlue #4
    Még egy rakás játékban van ilyen szóval nem értem miért idegesít fel. Én pl. az Alice Madnes Returns-ban találkoztam vele legutoljára. Általában igen hasznos. Nem hinném hogy pont ez venné el a játék egyediségét. És egyébként igen ráfér már valami újítás a Hitman-re.
  • EnxTheOne #3
    Azért egy coop mod jo lenne. :D