12
-
#12 Így. 0:11-nél. :P -
Evoluti0N #11 Én csak azt nem értem, h hogyan fog sajtból rádiót csinálni. -
#10 A cikk alapján nekem a véleményem:
Lehet, hogy jó játék lesz, de semmi köze nem lesz a régi Hitmanekhez...
Kár is a Hitman nevet adni a játéknak. -
#9 Király lenne, ha az ember csak befutott egy rakat katona közé, lelőtte a célpontot, és a checkpoint meg elmenti, ahogy 20an fogják a fegyvert a fejéhez. :) -
Alfonzso #8 Pl van x db ember akit meg kell ölnöd, ha az egyiket kiiktattad akkor kapsz egy mentést. -
#7 Checkpoint rendszer. Hitmanben. Ahol gyakorlatilag rád van...izé, VOLT bízva, hogy mit csinálsz, azt milyen sorrendben csinálod, meg hogy hogyan. Ez volt MAGA a Hitman sorozat. Hogy raksz bele csekpoint rendszert, anélkül, hogy az egészet seggbekúrnád? -
#6 Majd nyomjátok Hard-on azt szevasz..:D -
tpM #5 Ösztön mód meg checkpoint rendszer... Ennek a sorozatnak pont az adta a különlegességét a többi játék között, hogy gondolkodni kellett. Szépen lépésenként meg kellett tervezni, hogy hogyan hajtod végre az akciót. El kellett kapni a megfelelő pillanatot, hogy mikor lököd le az őrt a korlátnál, mikor csapsz le a célpontra, hogy még időben el tudd rejteni a holttestet, merrefele hagyod el a területet stb... erre most itt f*szkodnak ezekkel a nyilvánvalóan lustább/agyatlanabb játékosoknak készülő feature-ökkel. -
KillerBlue #4 Még egy rakás játékban van ilyen szóval nem értem miért idegesít fel. Én pl. az Alice Madnes Returns-ban találkoztam vele legutoljára. Általában igen hasznos. Nem hinném hogy pont ez venné el a játék egyediségét. És egyébként igen ráfér már valami újítás a Hitman-re. -
EnxTheOne #3 Azért egy coop mod jo lenne. :D -
#2 Lényegében egyet értek. -
#1 Miért kell MINDEN frencsájzt tönkrekúrni? Nem egy szájbavert Assassin's Creed: Codename 47-et akarunk, hanem egy Hitmant, basszák meg a kurva anyjukat már!