Ötvös Tibor

Így néz ki a Diablo 3 borítója?

Az egyik lengyel disztribúciós oldalon felbukkant egy kép, mely elméletileg a Blizzard által régóta fejlesztett Diablo harmadik részének borítójához készült.

Klikk ide!
Az elég apró képen látható, hogy - akár csak a StarCraft II: Wings of Liberty esetében - a Diablo III is tartalmaz majd egy kódot a World of WarCrafthoz. A Blizzard nem fűzött kommentárt a történtekhez, de nem is cáfolták azt, hogy ez valóban a valódi borító lenne.

Ráadásul az előző résznél jóval változatosabb is lesz a játék - tulajdonképpen minden egyes betöltéskor új élményeket nyújt a program, hiszen szinte mindent egy random generátor készít: a küldetéseket, a szörnyek helyét, a dungeonokat stb. Szóval minden alkalommal más és más dolgokat tapasztalhatunk meg hősünkkel. Sajnos a Blizzard továbbra sem szolgált megjelenési dátummal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stranger666 #23
    hát nem 12 éve, már bocs. Szarakodnak ez igaz, de legalább adnak életjeleket magukról és tudjuk, hogy jön a game, nem úgy mint Gordon Freeman esetében...
  • Slipper #22
    Nem ez lesz a borító.
    Akárki akármit mond a Diablo 2 a mai napig a világ egyik legsikeresebb játéka, rengetegen játszanak vele, akárhányszor adják ki újra mindig hamar el szokott fogyni és a harmadik rész sem lesz különb.
    Ahhoz hogy csak simán gyakni lehessen, komolyan fel kell építeni az adott karaktered fejlesztését, mert különben nem sokáig jutsz el a játékban, és ez még durvábban így lesz a háromban. Mindenesetre nálam nagyon rég óta a leginkább várt game, pláne bejelentés óta (asszem 2008?).
  • cateran #21
    Majd, ha, amikor...."Almodoztam sokszor rola"....Miota is igergetik? Hany eve is? Lassan eleri Duke szintjet...
  • cateran #20
    Nah..A Dio hattervilaga kelloen darkos es kiepitett, azzal nincs nagyobb baj. A jatek meg? Ismetlem, mar evekkel ezelott ki kellett volna jonnie...Persze ettol meg lehet jo, csak veszettul valoszinutlen. (a Titan Quest mar felallitott 1 igen magas mercet, amit eddig meg nem sikerult megugrania senkinek..Nem mintha sok H&S jott volna ki azota...)
  • Loverman #19
    lol felőlem köpködje a sok troll, én majd megveszem és jókat fogok vele játszani, ők meg azt csinálnak amit akarnak, ennyi. Gondolom ettől érzik fontosnak az életüket, hogy nekik minden "fos"
  • Stranger666 #18
    Nem vágom mit vártok egy h&s gametől. Ez Diablo. Gyilok, Dara, komor. A sztoriba meg a felépített háttérvilágba nem hiszem, hogy bele kéne kötni, mert teljesen jól fel van építve.
    Mellesleg 23 vagyok szóval ne építs a korodra.
    De ha már az okos összehasonlítágnál tartunk, a Crysis 2 sokkal szarabb mint a Diablo 3 lesz.
  • messen #17
    "Más: a randomgenerátor nem számokat generál jelen esetben"
    LOL Akkor mit? :D

    Játszottam mindegyik diabloval már a megjelenésükkor. A kettő sem hozott semmi
    újat, csak kicsit csilivilibb lett. Félre ne értsen senkit, ez nem negatívum! A hack&Slash műfajban pontosan ez kell! Agyatlanul irtani Steven Blood módra
  • Molnibalage #16
    Egyébként mennyi idős vagy? Mert, ha 18-hoz közelebb, én már akkor a Dio2-vel totlam és hagytam is abba, mikor kis túlzással te még csattogós lepkét toltál. :)
  • Molnibalage #15
    Egy repszimhez vagy Baldurs Gat-hez képest a Dio akárhány mindig hiperprimitív lesz minden szempontból. Sztori, nehéség, stb. A Diablo egy hentjáték. Pont. 17 évesen lekötött. Aztán rájötten, hogy mennyire sivár az egész.

    Persz nem fair a legkiválóbb RPG szériához és egy egészen más dimenziót képviselő "játékhoz" - egy hardcore szim ennél lényegesen több - hasonlítani.

    Ettől még fenntartom a véleményem. Játéktechnikai szempontból hiperprimitív. Se komoly modellezés, se komoly sztori nincs mögött, de marad hack&slash. Örök rejtély, hogy mit fejlesztettek ezen tíz évig. A demo alapján a játák már most elavult grafikailag... Mivel sztori és modellezés nincs benne, legalább e térne illene szépnek lennie...
  • Vogel #14
    Titan Questet kiadnák ezzel a borítóval, és átcímezve az itemeket, kasztokat, ugyanazt kapnánk.