23
  • Stranger666
    #23
    hát nem 12 éve, már bocs. Szarakodnak ez igaz, de legalább adnak életjeleket magukról és tudjuk, hogy jön a game, nem úgy mint Gordon Freeman esetében...
  • Slipper
    #22
    Nem ez lesz a borító.
    Akárki akármit mond a Diablo 2 a mai napig a világ egyik legsikeresebb játéka, rengetegen játszanak vele, akárhányszor adják ki újra mindig hamar el szokott fogyni és a harmadik rész sem lesz különb.
    Ahhoz hogy csak simán gyakni lehessen, komolyan fel kell építeni az adott karaktered fejlesztését, mert különben nem sokáig jutsz el a játékban, és ez még durvábban így lesz a háromban. Mindenesetre nálam nagyon rég óta a leginkább várt game, pláne bejelentés óta (asszem 2008?).
  • cateran
    #21
    Majd, ha, amikor...."Almodoztam sokszor rola"....Miota is igergetik? Hany eve is? Lassan eleri Duke szintjet...
  • cateran
    #20
    Nah..A Dio hattervilaga kelloen darkos es kiepitett, azzal nincs nagyobb baj. A jatek meg? Ismetlem, mar evekkel ezelott ki kellett volna jonnie...Persze ettol meg lehet jo, csak veszettul valoszinutlen. (a Titan Quest mar felallitott 1 igen magas mercet, amit eddig meg nem sikerult megugrania senkinek..Nem mintha sok H&S jott volna ki azota...)
  • Loverman
    #19
    lol felőlem köpködje a sok troll, én majd megveszem és jókat fogok vele játszani, ők meg azt csinálnak amit akarnak, ennyi. Gondolom ettől érzik fontosnak az életüket, hogy nekik minden "fos"
  • Stranger666
    #18
    Nem vágom mit vártok egy h&s gametől. Ez Diablo. Gyilok, Dara, komor. A sztoriba meg a felépített háttérvilágba nem hiszem, hogy bele kéne kötni, mert teljesen jól fel van építve.
    Mellesleg 23 vagyok szóval ne építs a korodra.
    De ha már az okos összehasonlítágnál tartunk, a Crysis 2 sokkal szarabb mint a Diablo 3 lesz.
  • messen
    #17
    "Más: a randomgenerátor nem számokat generál jelen esetben"
    LOL Akkor mit? :D

    Játszottam mindegyik diabloval már a megjelenésükkor. A kettő sem hozott semmi
    újat, csak kicsit csilivilibb lett. Félre ne értsen senkit, ez nem negatívum! A hack&Slash műfajban pontosan ez kell! Agyatlanul irtani Steven Blood módra
  • Molnibalage
    #16
    Egyébként mennyi idős vagy? Mert, ha 18-hoz közelebb, én már akkor a Dio2-vel totlam és hagytam is abba, mikor kis túlzással te még csattogós lepkét toltál. :)
  • Molnibalage
    #15
    Egy repszimhez vagy Baldurs Gat-hez képest a Dio akárhány mindig hiperprimitív lesz minden szempontból. Sztori, nehéség, stb. A Diablo egy hentjáték. Pont. 17 évesen lekötött. Aztán rájötten, hogy mennyire sivár az egész.

    Persz nem fair a legkiválóbb RPG szériához és egy egészen más dimenziót képviselő "játékhoz" - egy hardcore szim ennél lényegesen több - hasonlítani.

    Ettől még fenntartom a véleményem. Játéktechnikai szempontból hiperprimitív. Se komoly modellezés, se komoly sztori nincs mögött, de marad hack&slash. Örök rejtély, hogy mit fejlesztettek ezen tíz évig. A demo alapján a játák már most elavult grafikailag... Mivel sztori és modellezés nincs benne, legalább e térne illene szépnek lennie...
  • Vogel
    #14
    Titan Questet kiadnák ezzel a borítóval, és átcímezve az itemeket, kasztokat, ugyanazt kapnánk.
  • Stranger666
    #13
    :DD
    Tulajdonképpen no komment, aki a mai világban egy Blizzard játékot vár primitívnek az mit vár az annak nem tudom milyen játék az "okos

    ezt a mondatot 1x átírtam, csak a fos sg kommentszerkeztővel nemtom visszanézni mit írtam, így kb egy epic fail lett belőle:D

    Más: a randomgenerátor nem számokat generál jelen esetben.
    Tudom a Blizzardot fikázni menőő, fúj blizzard köcsög blizzard...nagyon szar játékokat csinálsz blizzard..
    A fejlesztés hosszú ideje meg vicc, mint minden blizzard terméknél, dehát ált. törekednek nem szart adni hanem minőséget.

    Mindamellet amit írsz te is be kell lásd, hogy nem diablo 2 3d-t kapunk...
    De ez a megjelenés után úgyis kiderül.
  • cateran
    #12
    "Tulajdonképpen no komment, aki a mai világban egy Blizzard játékot vár primitívnek az mit vár az annak nem tudom milyen játék az "okos"..."

    Ugyan csak nagyjabol sejtem mit akarhattal kihozni a mondatbol, de ami azt illeti....hehh...hat a blizz jatekok minden, csak nem "okosak"

    " tökéletesebb randombgenerátor,"
    Meg veletlenszerubb szamot general?:P

    "más mana és healrendszer"
    Na, ezt pont nem kellene kiemelni, mert vagy 30 evet ugranak vele vissza az idoben...

    A fejlesztesek csepp a hig fos tengereben...Evekkel! ezelott mar ki kellett volna jonnie....
  • Stranger666
    #11
    Szeretem amikor, az emberek olyan dolgokról állítanak baromságokat, amikhez az égatta egy világon nincs köze, mondhatni divatból ócsároljáka az adott dolgot.

    1# Mennyire gondolsz? Teljes játékmenet változásra? Mert akkor jó. A StarCraft 2 éppen, hogy olyan sokban eltért a sc1től, hogy sok Bw-s tag át se megy sc2re.

    #3 Tulajdonképpen no komment, aki a mai világban egy Blizzard játékot vár primitívnek az mit vár az annak nem tudom milyen játék az "okos"...

    #5Teljesen ugyanaz? Ja igen a teljesen újragondolt lootrendszer, skillrendszer, a rúna modosítok, effektek , tökéletesebb randombgenerátor, más mana és healrendszer, stb. stb stb. NA szóval ez a teljesen ugyanolyan játék.. Ez a 3 perc kijelentés olyan vicces mint amikor valaki 10 perc után kinyom egy filmet aztán megy fel a fórumra a mellét verve, hogy ez 1/10 meg szar és fos.

    Ennyi lenne gg.
  • Szefmester
    #10
    Persze a fősodor ugyanaz, de gyakorlatilag csak abban volt más minden egyes végigjátszás hogy most nem balra kellett indulni az első küldetés miatt hanem jobbra. A darkstoneban volt ha jól emlékszem ilyen random küldetés. Persze ahhoz hogy élvezetes legyen a random quest nem árt sok sok alternatívát kidolgozni, és remélhetőleg tényleg nem csak az lesz hogy most nem a sámán a miniboss hanem egy zombi. Ez azért elég gyér lenne a blizzardtól, bár nem meglepő tekintve hogy újat jó pár éve nem mutattak, ami meg next-gen mmo az is már évek óta készül. Legalábbis jó pár éve láttam álláshirdetést az oldalukon ebben a témában. Amilyen feltételeik meg voltak nem csodálom ha nem találtak megfelelő mennyiségű embert. (5 év gyakorlat, Maya és 3D Max alapos ismerete Zbrush ajánlott, legalább 2 AAA kategóriás játékban aktív részvétel, és hasonló dolgok)
  • Jimmyke
    #9
    Nem.
  • wraithLord
    #8
    Az első részben a küldetések is randomizálva voltak. Igaz, csak új kampány szintjén. Pl. a The Butcher és a King Leoric (a csontvázkirály) egymástól függetlenül hol volt, hol nem volt. :)

    Ez a random generálás szerintem hülyeség. Miért néz ki minden egyes betöltés után máshogy a terep? A Káosz Ura állandóan átrendezi? :D Új kampányonként még oké lenne.

    Egyébként elég hülyén néz ki a borító.
  • NovaTerra
    #7
    Ez nem így van. Elvileg van egy fő történet, ahhoz kapcsolódó küldetések, amit mindenképpen meg kell csinálnod, hogy tovább haladj. Pl.: El kell menned X városba. Ez a főtörténetben benne van, mert ott történik majd valami. A random rendszer miatt, lesz néhány küldetésindok, hogy miért kell elmenned X városba, mondjuk keress és vigyél oda egy ritka tekercset vagy testőrként kisérj el oda valakit. A lényeg, hogy nem ugyanolyan lesz másodjára, a főtörténet viszont nem sérül, ugyanaz, hiszen elértél a városba, ahol történik veled majd valami.
  • Szefmester
    #6
    Ha a küldetéseket is randomizálhatóvá tették akkor vagy lesz egy rakat "Hozzá' nekem 17 bogárlábat" vagy csinálnak 3-4 küldetéscsoportot amiket aztán random kapsz. Lehet első játékra így egy goblin sámánt kell leölni kezdésnek, de lehet hogy a goblin bajnokot, esetleg egy nevesített zombit.

    A randomizálás ugyan növeli az újrajátszhatóságot vagy legalábbis a tápolási vágyat, de a történetet és amúgy magát a játékmenetet csak rontja.
  • nessboth
    #5
    Fölösleges, én azzal sem bajlódnék, 3 perc elég volt a youtube videókból, és akár azt is mondhattam: mindent láttam, mindent tudok a diablo 3-ról...
    De, ha annyira ki akarok próbálni, ajánlhatok egyet, ami teljesen ugyanaz, csak kicsit kopottabb a grafika, nem sokkal, csak kicsit, de teljesen ugyanaz, a címe:
    diablo 2
  • NovaTerra
    #4
    "a küldetéseket, a szörnyek helyét, a dungeonokat"

    KÜLDETÉSEKET
  • Molnibalage
    #3
    Lesz demó? Csak azért kérdem, hogy lássam, mennyire primitív játékot készíenek. :)
  • Rage47
    #2
    Így néz ki a Diablo 3 borítója?
    Nem.
  • Kasya
    #1
    Diablo 2 is randomizál. Itt is (sajnos) csak annyi újítás lesz, mint a SC2-ben :(
    Ettől függetlenül várom :)