Ötvös Tibor

85-ös szinten a békés World of WarCraft karakter

Egy játékos bebizonyította, hogy nem kell vérnek folynia ahhoz, hogy valaki sikeres legyen.

Az Everbloom nevet viselő karakter (a lapja itt lehet megnézni) ugyanis egyetlen egy állatot, ellenfelet vagy más játékost sem bántott és mégis eljutott a 85. szintre. A Night Elf karakterosztályba tartozó Everbloom csak és kizárólag a Professionokra gyúrt és ezek elsajátításával kapott rengeteg tapasztalati pontot és ezeket szétosztva lépkedett egyre feljebb.



És a játékos nem áll le, hiszen a Blizzard fórumán elhangzott pár kérdés a terveiről. Everbloom elárulta, hogy ez a "0 gyilkosság és 0 küldetés közel sem véletlen" és hamarosan újra elkezdi egy másik karakterrel és ugyanígy csak a képzettségekre koncentrál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bakosszabolc #20
    Volt mit kerulje a Mob okat herba gyujtes es mining kozben :)) idomilliomos:) Achi szerint 25szor halt meg a b...szik:)
  • opeca #19
    Ez a WoW még megy? Ehh miféle kocka játszik ilyennel?
  • leeloodallas #18
    Wow? Lol... L2 Powa!!!
  • ljerk #17
    Jaja ! Nem mellesleg a Feathermoon szerveren játszik amely szerver nem PvP, nem PvE (normál), hanem RP (szerepjáték) szerver.
  • cylonflatus #16
    Nem értem az ilyen "milyen állat aki ezzel szórakozik..." és hasonló hsz-eket. Ez egy rpg, nem? Ettől (is) az a szerepjáték ami. Ha ezt nem érti valaki az miért nem hack&slash-el játszik?
  • cateran #15
    Igen, erre rajottem pl en is..a baj az, hogy 1 nap keves ezekkel 80-rol 85-re fejlodni..(es az achievmentjei szerint egy napon lett 80 es 85...)Nincs az az isten, hogy eleg banyat es novenyt talaljon UGY, hogy a skilljei nem is maxosak...Archeologyval meg aztan meg lassabb....
  • thsanyi5 #14
    1, nem fake
    2, a gyűjtő szakmák kb. annyi xp-t adnak, mintha mobokat ölne. ezzel szintezik fel
    3, milyen állat aki ezzel szórakozik és mennyi szabadideje van? o.O
    4, az ilyen témájú cikkek sg-n, főleg ilyen megfogalmazással nem érnek el mást, minthogy a többség nem érti, aki igen az valószínű olvasta már értelmes megfogalmazásban mmo-n vagy fs-en vagy más egyéb wow oldalon és ezt csak kineveti
  • Zolivok #13
    1ébként ja vmi dead island v mittomén milyen hírt kéne még ha nincs akkor is mert ez... valahol mellékesen a link elég azt kész.. 0 kill lvl85 wow kari <link> azt kész
  • hopp #12
    "A Night Elf karakterosztályba tartozó Everbloom csak és kizárólag a Professionokra gyúrt és ezek elsajátításával kapott rengeteg tapasztalati pontot és ezeket szétosztva lépkedett egyre feljebb."

    Ordít, hogy a cikkíró soha nem látta a WoW-ot közelről. Night Elf nem karakterosztály, hanem faj, tapasztalati pontok szétosztásáról pedig szó sincs a játékban. Ha már mindenképpen muszáj egy olyan cikket írni az SG-re, ami az olvasók 90%-át nem érdekli, akkor legalább legyen úgy megírva, hogy a maradék 10% ne röhögjön a szerző hülyeségein.

    Ezen kívül még ajánlanám a magyar helyesírás szabályainak áttekintését, különös tekintettel a vesszők használatára.
  • Carbine #11
    Ez megint egy olyan "cikk" aminek egy dedikált WoW-os fórumon/oldalon lenne a helye, nem okvetlenül az SG-n .
    Alapvetően nem is azzal van a baj, hogy minden apró baromságról, ami a WoW-al kapcsolatos, cikket írnak, hanem azzal, hogy más MMO-ról soha, semmi hír.

    Csak egy jó tanács... ha már MMO-ról akar a tisztelt író cikkezni, esetleg járjon is utánna, hogy milyen más programok léteznek ebben a kategóriában. Erre segítségül hívhatja a google-t vagy amennyiben rendelkezik ilyennel a józan paraszti eszét.

    Mivel nem vagyok azért szívtelen 2 oldalt írok én is.
    http://www.mmorpg.com/
    http://massively.joystiq.com/