Ötvös Tibor

Sorban viszik vissza a 3DS-t a vevők

Siker a Nintendo 3DS, de ez a siker bizony elég kétes. A The Sun cikke szerint ugyanis rekord mennyiségben viszik vissza a gépet a vásárlók.

A beszámoló szerint ezrek hordják vissza a 3DS-t a forgalmazókhoz és szédülésre valamint hányingerre panaszkodnak, melyet a gép 3D-s megvalósítása okoz. A forgalmazók pedig szépen fizetnek is vissza mindent, mert 3 napon belül bármit indoklás nélkül kötelesek visszavenni.



"Mikor visszavittem a gépemet, elég nagy vitába keveredtem az eladóval" - áll az egyik beszámolóban. "Az egész addig fajult, hogy a bolt tulajdonosa jött elő valahonnan hátulról, aki elkezdett ordibálni, hogy 'Elege van a 3DS-ből, már legalább három tucatot hoztak vissza neki'."

A Nintendo nem reagált a hírekre. A 3DS anyagi tekintetben szépen nyitott, hiszen a megjelenésének első hetében 303 ezer példány kelt el Európában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #23
    igen mert ők a nyugati kulturából jöttek.
  • lammaer #22
    Ja, amúgy az eredeti kérdésre - idehaza már nincs ilyen törvény, ami kötelezné a kereskedőd a 3 ill 8 napon belüli pénzvisszavételre.
  • lammaer #21
    Normális boltban idehaza is megcsinálják...

    Pl - szidja a sok mélymagyar a multikat - de Mediamarkt, Auchan... megveszed a cuccot, hazaviszed, nem tetszik, visszaviszed, visszaadják a pénzt. Szó nélkül, csak bemondásra hogy "nem tetszik".

    Akkor leszünk nyugat, ha ezt egy kisebb boltban is megteheted.
  • rumkola #20
    szeretném megkérdezni, hogy melyik országban van olyan törvény vagy jogszabály, ahol 3 napon belül kötelesek bármit indoklás nélkül visszavenni? :D
  • Julius Caesar #19
    Ahogy elnéztem az utóbbi időben sehol se. Érdekes módon kihalt a család. Meg voltam lepve pl, amikor mutattak nekem statisztikákat Olaszo.-ról. A szeterotípia még megvan, hogy a nagy olasz család. Aztán közben a 20 éves nők felének nincs gyerek. És nem is akar.

    De látod, legalább nem lesz gond, hogy a szülő lelkiismeretes-e :D
  • cateran #18
    Hehe..ongol?:P
  • Loverman #17
    meg az ilyenek olvassák az olyan szar oldalakat mint SG és még kommentelnek is rá... oh wait
  • Reg5 #16
    Kíváncsi lennék napi hány órában tolták, szünet nélkül...
  • opeca #15
    Hát de bazz, ilyen debileket. Igen, sajnos a 3d-s hatásnak van egy ilyen kb. 1200 éve ismert tünetegyüttese, hogy hányás hányinger.

    Most ezen meglepődött a sok troll, aki amúgy ott éjszakázott a bolt előtt?

    Ne ez az igazi idióta, 10 IQ-s vásárlóréteg, amiből nagyon meg lehet gazdagodni. AZ ilyennek adod el az IPhone-t, a facebook-ot 100 ismerőssel, stb. stb.
  • IMYke2.0.0.0 #14
    Minél idősebb az ember, annál kevésbé rugalmasak a szemidegek.
    Ez, szerintem, már elég lehet egy következtetésre...