Sorban viszik vissza a 3DS-t a vevők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, amúgy az eredeti kérdésre - idehaza már nincs ilyen törvény, ami kötelezné a kereskedõd a 3 ill 8 napon belüli pénzvisszavételre.
Normális boltban idehaza is megcsinálják...
Pl - szidja a sok mélymagyar a multikat - de Mediamarkt, Auchan... megveszed a cuccot, hazaviszed, nem tetszik, visszaviszed, visszaadják a pénzt. Szó nélkül, csak bemondásra hogy "nem tetszik".
Akkor leszünk nyugat, ha ezt egy kisebb boltban is megteheted.
Pl - szidja a sok mélymagyar a multikat - de Mediamarkt, Auchan... megveszed a cuccot, hazaviszed, nem tetszik, visszaviszed, visszaadják a pénzt. Szó nélkül, csak bemondásra hogy "nem tetszik".
Akkor leszünk nyugat, ha ezt egy kisebb boltban is megteheted.
szeretném megkérdezni, hogy melyik országban van olyan törvény vagy jogszabály, ahol 3 napon belül kötelesek bármit indoklás nélkül visszavenni? 😄
fotográfik kolomp edisön :D
Ahogy elnéztem az utóbbi idõben sehol se. Érdekes módon kihalt a család. Meg voltam lepve pl, amikor mutattak nekem statisztikákat Olaszo.-ról. A szeterotípia még megvan, hogy a nagy olasz család. Aztán közben a 20 éves nõk felének nincs gyerek. És nem is akar.
De látod, legalább nem lesz gond, hogy a szülõ lelkiismeretes-e 😄
De látod, legalább nem lesz gond, hogy a szülõ lelkiismeretes-e 😄
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Hehe..ongol?😛
meg az ilyenek olvassák az olyan szar oldalakat mint SG és még kommentelnek is rá... oh wait
Kíváncsi lennék napi hány órában tolták, szünet nélkül...
Hát de bazz, ilyen debileket. Igen, sajnos a 3d-s hatásnak van egy ilyen kb. 1200 éve ismert tünetegyüttese, hogy hányás hányinger.
Most ezen meglepõdött a sok troll, aki amúgy ott éjszakázott a bolt elõtt?
Ne ez az igazi idióta, 10 IQ-s vásárlóréteg, amibõl nagyon meg lehet gazdagodni. AZ ilyennek adod el az IPhone-t, a facebook-ot 100 ismerõssel, stb. stb.
Most ezen meglepõdött a sok troll, aki amúgy ott éjszakázott a bolt elõtt?
Ne ez az igazi idióta, 10 IQ-s vásárlóréteg, amibõl nagyon meg lehet gazdagodni. AZ ilyennek adod el az IPhone-t, a facebook-ot 100 ismerõssel, stb. stb.
Minél idõsebb az ember, annál kevésbé rugalmasak a szemidegek.
Ez, szerintem, már elég lehet egy következtetésre...
Ez, szerintem, már elég lehet egy következtetésre...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki annyit nézi hogy már megszokja, annak vajon hogyan módosul a térlátása? Ha hozzászokik a szeme, hogy bárhova néz, ugyanolyan fókusztávot kell használni, a való életben nem fogja megpróbálni ugyanezt alkalmazni?
Vizsgázni kellene a 3DS birtoklásához. XD
Vajon nem lehetne az embernek önmagát tesztelni elõtte sztereogram képekkel?
Látja-e a mélységet befelé a képernyõn...szédül-e tõle..ilyesmi?
Látja-e a mélységet befelé a képernyõn...szédül-e tõle..ilyesmi?
A The Sun hazajaban nem sok lelkiismeretes szulo van. 😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
off: elképzelem, ahogy a gyerek nagyban játszik, feltekert 3D mellett, a lelkiismeretes szülõ is elkezd játszani, neki kifolynak a szemei, és azt mondja "na nee, ez tönkreteszi a szemedet, visszavisszük"...
A
Hát mit vártak? Idióták!
Az Imax-nál is mondták, hogy szédülés.. hányinger...
Hát kérem aki nem bírja vagy képtelen kivárni, hogy megszokja...
Hát kérem aki nem bírja vagy képtelen kivárni, hogy megszokja...
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Vajon már a legenyhébb mélységnél is elõjönnek a "tünetek" vagy csak a keményebb beállításoknál?
A hírektõl függetlenül én azért kipróbálnám a készüléket.
A hírektõl függetlenül én azért kipróbálnám a készüléket.
nintendo DSen sega játék (bár a time travellers meg Level5 lesz), a képen meg egy sima régi DS van (a 3DSen van analog kar, és a felsõ kijelzõ szélesvásznú 16:9es)...
A
Ez most Nintendo vagy SEGA? <#wow3>#wow3> csak a kep miatt.. 😄
Ez az egész 2kép alapján majd az egy jól összerakja 3D baromság. Korlátozott is és egészségtelen. Gondoljatok csak bele. Van egy sík kép amirõl az agyad az hiszi térben van, a szemed próbál fókuszálni attól függõen hogy milyen távolra nézel. Csakhogy a kép valójában sík és nem tud mit kezdeni vele se a szemed se az agyad. Valszeg ezért van a hányinger meg a fejfájás.
akkor tényleg nem mindenki bírja a 3Dt, bár le lehet venni, de 3DSre még nincs semmi komoly exkluzív játék, még jó hogy nem rohantam egybõl venni, ha kijön a 3DS lite nagyobb akksiidõvel, "optimalizáltabb" 3Dvel, és arra már lesznek komolyabb játékok is (és olcsóbb régi játékok), akkor még jó lehet, de most...
A