Ötvös Tibor

Áprilisi ajánló


Ha januárban uborkaszezonról beszéltünk, akkor áprilisra nincsenek is szavak, hiszen a 3DS megjelenése miatt a legtöbben elhalasztották az aktuális alkotásuk megjelenését és így mindössze három darab PC-s program jelenik meg.

Az elsőre április közepéig várni kell, hiszen 15-én jelenik meg az Elements of War, mely egy futurisztikus stratégiai játék lesz. A történet 2022-ben játszódik, amikor is a hadsereg kutatói olyan fegyvereket fejlesztenek ki, melyekkel megváltoztatták a világunk időjárását és egész civilizációk tűntek el. A Fehér Ház tehetetlen, az Amerikai Hadsereg vette át az ország megmaradt részének irányítását.


Melyik érdekel?
(Összesen 512 szavazat)
  • Darkspore
    8 % (42 szavazat)
  • Portal 2
    63 % (325 szavazat)
  • Elements of War
    4 % (22 szavazat)
  • Egyik sem
    22 % (112 szavazat)
Az Elements of War a komoly történet ellenére tele lesz humorral, hiszen az eddig látott változatból az derül ki, hogy az orosz fejlesztők igen érdekesen vélekednek az amerikai kultúráról. Ráadásul a játékmenetben is nagy újdonságnak számít majd, hogy a már korábban említett fegyverekkel csatába hívhatjuk az időjárási elemeket is. Érdekesnek tűnik, meglátjuk mit sikerül kihozni belőle.

A következő programra április 21-ig várnunk kell. Ekkor jelenik meg ugyanis a Valve régóta várt alkotása, a Portal 2, mely szinte biztosan a hónap legsikeresebb alkotása lesz. A játékról korábban már bővebben beszámoltunk, így most nem térnénk ki rá.

Egy héttel később, április 28-án jön a továbbfejlesztett Spore, mely a Darkspore címet viseli. A játék azonban műfajt is vált, hiszen a szimpla lénykreálás helyett az új rész egy akció-RPG lesz - ám ez annyira nem nyerte el a rajongók tetszését. A Darskpore története szerint egy ősi faj, a Crogenitorok titokzatos kísérleteket végeztek, melynek eredménye egy új és rettentően erős, ám instabil DNS-lánc lett.


Ám a csapat egyik tagja beültette saját testébe a DNS-t és ezzel emberfeletti képességekre tett szert. Ezután "készített" egy egész szörnysereget, melyek mindegyikébe beültette a DNS-t és pillanatok alatt kiirtották a Crogenitorokat. Természetesen páran megmenekültek, akik szétszéledtek a galaxisban és megpróbálták megtalálni a DNS ellenszerét.

A végére negyediknek egy igen kérdőjeles alkotás maradt. A Ubisoft ugyanis párszor megváltoztatta már a Driver: San Francisco megjelenési dátumát és az is kiderült, hogy a korábban meghirdetett április 30-i időpont az amerikai megjelenést takarja. Vagyis hazánkban valószínű május elején lát napvilágot a játék és így majd akkor számolunk be róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • armageddon666 #12
    1.25$ = 1€ ...

    persze, még így sem járunk jól, de az valahogy nem tűnt fel az embereknek, hogy "jéé, eltűnt a TAX!" amit ugye eddig hozzá kellett számolni külön, most gyakorlatilag benne van az árban.
  • gvrv #11
    Sőt, ha dollárban fizettél volna, még olcsóbban jutottál volna hozzá Rapid81. :)
    Mert-ugye a Stem-nél 1euro=1dollár... :(
  • kissssss #10
    alszik ne zavard.
  • radam85 #9
    hol vagy már freeman?
  • Zomil #8
    meg a történet irok, meg akik továbbfejlesztették a source engine-t, meg azok akik a folyadék kezelésével foglalkoztak, stb. ...
  • FoodLFG #7
    Én csak a Portal 2-re megyek! Viszont nem veszem meg, mert 9e Ft egy feljavított Portal 1-ért... Drágán dolgoznak ezek a pályatervezők...
  • Rapid81 #6
    Portal 2-t már előrendeltem Steam-en. Előrendelés esetén adnak mellé ingyér' egy Portal 1-et és még olcsóbb is, mintha bármilyen más módon szerezné be az ember (34,19€). :) Portal: Prelude-hoz meg eredeti Portal kell, de megéri!
  • leeloodallas #5
    Na azt én is várom!!!
  • vzsiros #4
    World Of Tanks is elindul április 12-én, szvsz, na az lesz a király;-)!
  • Atkamon #3
    PORTÁL KETTTŐŐŐŐ, alig váárom!! :D