Áprilisi ajánló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.25$ = 1€ ...
persze, még így sem járunk jól, de az valahogy nem tûnt fel az embereknek, hogy "jéé, eltûnt a TAX!" amit ugye eddig hozzá kellett számolni külön, most gyakorlatilag benne van az árban.
persze, még így sem járunk jól, de az valahogy nem tûnt fel az embereknek, hogy "jéé, eltûnt a TAX!" amit ugye eddig hozzá kellett számolni külön, most gyakorlatilag benne van az árban.
@
Sõt, ha dollárban fizettél volna, még olcsóbban jutottál volna hozzá Rapid81. 😊
Mert-ugye a Stem-nél 1euro=1dollár... 😞
Mert-ugye a Stem-nél 1euro=1dollár... 😞
alszik ne zavard.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
hol vagy már freeman?
meg a történet irok, meg akik továbbfejlesztették a source engine-t, meg azok akik a folyadék kezelésével foglalkoztak, stb. ...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én csak a Portal 2-re megyek! Viszont nem veszem meg, mert 9e Ft egy feljavított Portal 1-ért... Drágán dolgoznak ezek a pályatervezõk...
https://twitter.com/foodlfg
Portal 2-t már elõrendeltem Steam-en. Elõrendelés esetén adnak mellé ingyér' egy Portal 1-et és még olcsóbb is, mintha bármilyen más módon szerezné be az ember (34,19€😉. 😊 Portal: Prelude-hoz meg eredeti Portal kell, de megéri!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Na azt én is várom!!!
World Of Tanks is elindul április 12-én, szvsz, na az lesz a király;-)!