Ötvös Tibor

Kikerült a netre a Crysis 2 teljes változata

Március 22-én jelenik meg hivatalosan a Crysis folytatása, mely már sokadik csúszását könyvelhette el.

Épp ezért a rajongók már nagyon várják, hogy végre kezükbe foghassák a programot, mely azonban valószínű hamarabb lát napvilágot, mint azt a kiadó szerette volna. A CryTek alkotása ugyanis már felbukkant pár torrent oldalon - legalábbis egy úgynevezett "developer bulid" verzió. Ez annyit jelent, hogy ez tulajdonképpen egy végleges változat, mely már tartalmaz mindent, ami a megjelenő verzióban benne lesz.



A beszámolók szerint a kikerült változatban benne van a teljes egyszemélyes kampány, az összes multis játékmód és egy mesterkulcs is, mellyel online hitelesíthetjük a verziónkat. Egyes pletykák szerint az EA és a CryTek gondolkozik azon, hogy eme körülmény miatt előrébb hozzák a Crysis 2 megjelenését, de hivatalosa még nem reagáltak a történtekre.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FRISSÍTÉS: Közben megjelent az első 25 perc is a kikerült verzióból, mely lent látható.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fkomment #49
    Elolvastam a kommenteket...

    ...

    ...
  • kissssss #48
    nem gyerekes csak neked.
  • csimmasz #47
    Néha nemértem min vitatkoznak egyesek?
    Én sem megyek lehülyézni öcsémet mert fantasy játékokat szeret én meg nem.
    Akinek nem tetszik a crysis nem kell vele játszani.
    Én élveztem az első részt végig,igaz harmadjára már nem volt nagy durranás,de gondolom ez érthető!
    Arról nem beszélve aki nagyon ellene van egy játéknak az egy idióta!
    Senki sem tartott pisztolyt a fejéhez hogy JÁTSZ!
    Azt megértem amikor egy sorozat új része nem hozza a várt szintet,de ez a tech demózás olyan gyerekes!
  • adler30 #46
    Azért nem olyan rossz az a Crysis széria,ahogy röpke perc alatt néztem a ps3-as programokat,elég gyerekesek.Amúgy sincs nagy sztori egyik fps-ben sem,kivétel talán a Halo sorozat.Azt meg b@sszák kiadni még pc-re.(csak1-2.)
  • kissssss #45
    nem kell nekem ismernem téged ahhoz hogy levonjam írásodból az egyszerű tényt miszerint te szereted és véded a crysis-t, akármennyire is mentegetőzöl hogy te biza nem vagy rajongó.

    érvek kellenek? ott van az elmúlt 8 év fps termése csak körbe kell nézned, én nem fogok felsorolni neked 1001 játékot se időm se energiám ilyenre.

    és igen be igazolódót az amit mondtam nem hiszel nekem, le írtam mi a probléma a crysis-al de ezt nem voltál képes elfogadni, nem vagy képes objektívan hozzá állni a témához így meg fölösleges tovább tépnem a szám szóval igen tényleg nem tartunk még ott.

    (most én is írhatnám azt hogy hol vannak az érveid ?)
  • DrTre #44
    Most persze jöhetsz azzal, hogy nesze, mégse hittem el, de én egyelőre próbálok érvelni az álláspontom mellett és ha sikerül meggyőznöd észérvekkel, akkor elhiszem neked és belátom, de ott még nem tartunk.
  • DrTre #43
    Esetleg ismersz, hogy úgy gondolod nem hiszem el, amit mondasz?

    A nanosuit, a fegyverek testreszabhatósága, a pálya szabadsága együttesen adott olyan lehetőséget, amit másik játék nem. Attól, hogy csak olyan dolgok voltak benne, amit már láthattunk másban is, még nem biztos, hogy ugyanazt az élményt nyújtja, márpedig az a lényeg. És a Crysis azzal a grafikával igazán jó élményt tudott nyújtani. A küldetések is változatosak voltak. Nem értem miért látja mindenki csak a grafikát rajta, pedig messze nem vagyok crysis-rajongó.
  • kissssss #42
    minek úgysem hinnéd el.

    grafikán kívül semmilyen kiemelkedő teljesítményt nem tudott felmutatni a játék ez tény kár vitatkozni, nanosuit? ne nevettess már ezer egy játékban el lőtték már ezt különféleképpen, módosítható fegyverek? szintúgy, rombolható környezet? mostanában már ez sem újdonság(bfbc), és még sorolhatnám hány meg hány sablonból gereblyézték össze a játékot de minek? úgysem hiszed el.

    a crytek mindig is az új motorjaiból élt meg és ez most sincsen másképp, próbálj meg objektívan nézni a crysis-ra és akkor te is belátod hogy nem több egy egyszerű tech demo-nál.

    én sokkal inkább a 2 résztől várok előre lépést.
  • DrTre #41
    Érvelj, akkor talán elhiszem.
  • kissssss #40
    de az