Ötvös Tibor

Már készül a Crysis 3 története

Valaminek nagyon félre kell sikerülnie ahhoz, hogy a Crytek klasszikus FPS-ének folytatása, a Crysis 2 ne legyen sikeres - de láttunk már "csodákat".

Mindenesetre a fejlesztők nagyon bíznak a sikerben és a mai hírek szerint már gőzerővel készítik a Crysis harmadik részének sztoriját. Azt természetesen rögtön tegyük hozzá, hogy a trilógiává bővüléshez elengedhetetlenül szükséges a második epizód sikere.



"Mindenképpen szeretnénk elkészíteni a Crysis harmadik részét" - jelentette be Cevat Yerli, a Crytek vezetője. "De ez még nem hivatalos bejelentés. Szeretnénk elkészíteni a harmadik részt, de ehhez sikeressé kell tenni a másodikat. De azt azért elárulhatom, hogy már nagyjából tudjuk, merre megy majd tovább a történet. Ha valamiért nem sikerül elérni az általunk - és a kiadó által - kitűzött célokat a Crysis 2-vel, akkor nem lesz harmadik rész. De ha úgy fogy, mint mondjuk a Call of Duty: Black Ops, akkor biztosra vehető a folytatás."

A Crysis 2 márciusban érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shaddam #4
    Szegény tirexi vehet még 12 csiga ramot.
  • koschwarz #3
    azért szerintem még a crysis-sorozat is csak álmodhat arról, hogy úgy fogyjon mint a black ops (függetlenül attól, hogy ez utóbbi...khmmm...milyen "minőségű"). azért a konzolosítás miatt biztos lesz bevétel.
  • Gyuszopapa #2
    Főleg hogy már konzolra is kinyomták.
  • peterx #1
    Lesz itt még Crysis 6-7-8 is EA-t ismerve :D