Ötvös Tibor

Május 6-án jön a Duke Nukem Forever


Ez az idő is eljött: a Gearbox hivatalosan is bejelentette, hogy Európában május 6-án jelenik meg a Duke Nukem Forever.

Ezzel egy 13 éves fejlesztési fázis végére kerülhet pont - ha valóban tartják ezt a premiert. Ez ugyanis már nem az első időpont, amit kapott az évek során a játék, erről bővebben itt lehet elolvasni. Az új dátumot a Gearbox feje, Randy Pitchford jelentette be és ezzel párhuzamosan kiadtak egy friss trailert is, melyet lejjebb lehet megnézni.


"A perc, amire az összes rajongó vár már közeleg" - állította a 2K feje, Christoph Hartmann. "2011. május 3-án (ez az amerikai megjelenési dátum) Duke visszatér és rászabadítja szabadszájúságát és brutalitását a világra. A visszatérése epikus lesz és történelmet írunk majd vele."

"1997-ben búcsút intettem a 3D Realmsnek és a Duke Nukem 3D csapatának és utána nem sokkal megalapítottam a Gearbox Softwaret" - tette hozzá Pitchford. "De soha, a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ez a nap eljöhet. Épp ezért örömmel és meghatódva jelenthetem be, hogy a Duke Nukem Forever a világ minden játékosának elérhető lesz májusban."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Reb Tevye #17
    Ha meg később bejelentik, hogy mégse jön ki, akkor lesz aki sír, lesz aki röhög...
    de lexivesebben megnyúznák a Gearboxot!
  • Narxis #16
    Mert már hozzászoktattunk.
  • Evoluti0N #15
    Még meg se jelent, máris a sírás megy ezerrel. Miért nem lepődök meg ezen?
  • RecoPhile #14
    Ha remake-el is boldog lennék. Ha lesz benne co-op. De van egy olyan érzésem, hogy ez is ellett konzolosítva.
  • kanduhr #13
    Hát nekem 16 év után gyakorlatilag semmilyen elvárásom nincs. Már nem elég két csöcs, wc-be hugyozás és pénzt adni táncos lányoknak - remélem ezt ők is tudják.
  • Garrett27 #12
    Először azt hittem, unreal 3 folytatást látok, a grafika és a helyek erre emlékeztettek. De ha legalább ilyen lesz, amit a trailerben látni, már alig várom. Még emlékszem a duke nukem-es időkre, jókat szórakoztunk az egészen. Főleg a Holdra-járós részek tetszettek. Csak remélni tudom, hogy ebben is lesz hasonló.
  • unranked #11
    Azért érződik rajta a Borderlands hatása, ami nem baj.
  • zola2000 #10
    Rövid biztos nem lesz, szerintem elég pályaterv/elég hosszu történet jött össze a 13 év alatt, sőt egy ilyen stilusu fps már régóta hiányzik (a serious sam volt az utolsó), szerintem jó lesz.
  • HöfEE #9
    Én nagyon szurkolok a játéknak mert imádtam a régi Duke Nukemet, de sajnos attól tartok , hogy bukás ugyan nem lesz de csalódás sokak számára. Túl nagyok az elvárások. (mondjuk nem véletlenül)
  • tiburon26 #8
    ez mekkora röhelyes bukas lesz