Ötvös Tibor

Októberben jön a Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour


A Gearbox hivatalosan is bemutatta a régi-új Duke Nukem játékot.

A Gearbox Software hivatalosan is leleplezte a Duke Nukem széria legújabb részét, mely hivatalosan a Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour címet kapta és elméletileg október 11-én meg is jelenik. A csomag a kultikus és talán a legjobb Duke Nukem játékot hozza el újra a monitorjainkra és természetesen nem változtattak túl sokat a készítők az alkotáson.

Mivel 20 éves játékról van szó, így természetesen a finomhangolások után sem képes a program felvenni a versenyt a mai programokkal vagy remastered változatokkal. Azonban a vérbeli rajongók első alkalommal úgyis a klasszikus grafikával tolják végig a Herceg kalandját, majd utána kapcsolják be a True3D Rendering opciót. A jó hír pedig, hogy kapunk egy teljesen új fejezetet is, melyet az eredeti szinteket is megálmodó Allen Blum III és Richard "Levelord" Gray készítettek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Ezt a "herceg" dolgot nem kéne erőltetni. A Duke egy név, a jelentésnek, eredetének semmi köze a herceghez.
  • Zombee #3
    Úgy rémlik, 19,99€ lesz a kezdő ára. De lehet álmodtam valahol, mindenesetre ennyit tartok a legvalószínűbbnek. Elég hamar lesz abból akcióban 5€ is szerintem, legkésőbb ilyenkor. Karácsonyra 25%-os leárazást tartok még elképzelhetőnek.
  • aru #2
    Itt van az eredeti Duke 3D a polcomon. Multiban szanaszét játszottuk még 98 környékén. Elő kellene venni újra.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.09.04. 23:48:57
  • ntom #1
    ha max 5 ojróért adják az egész pakkot, ám legyen