17
-
Reb Tevye #17 Ha meg később bejelentik, hogy mégse jön ki, akkor lesz aki sír, lesz aki röhög...
de lexivesebben megnyúznák a Gearboxot! -
#16 Mert már hozzászoktattunk. -
Evoluti0N #15 Még meg se jelent, máris a sírás megy ezerrel. Miért nem lepődök meg ezen? -
RecoPhile #14 Ha remake-el is boldog lennék. Ha lesz benne co-op. De van egy olyan érzésem, hogy ez is ellett konzolosítva. -
kanduhr #13 Hát nekem 16 év után gyakorlatilag semmilyen elvárásom nincs. Már nem elég két csöcs, wc-be hugyozás és pénzt adni táncos lányoknak - remélem ezt ők is tudják. -
#12 Először azt hittem, unreal 3 folytatást látok, a grafika és a helyek erre emlékeztettek. De ha legalább ilyen lesz, amit a trailerben látni, már alig várom. Még emlékszem a duke nukem-es időkre, jókat szórakoztunk az egészen. Főleg a Holdra-járós részek tetszettek. Csak remélni tudom, hogy ebben is lesz hasonló. -
unranked #11 Azért érződik rajta a Borderlands hatása, ami nem baj. -
#10 Rövid biztos nem lesz, szerintem elég pályaterv/elég hosszu történet jött össze a 13 év alatt, sőt egy ilyen stilusu fps már régóta hiányzik (a serious sam volt az utolsó), szerintem jó lesz. -
#9 Én nagyon szurkolok a játéknak mert imádtam a régi Duke Nukemet, de sajnos attól tartok , hogy bukás ugyan nem lesz de csalódás sokak számára. Túl nagyok az elvárások. (mondjuk nem véletlenül) -
#8 ez mekkora röhelyes bukas lesz -
nessboth #7 Erősen középkategória, Bullestrom alázni fogja, ráadásul ide a bökőt, hogy rövid lesz, mellékesen a kritikák 90%-a azt fogja mondani: legyünk elnézőek a céggel szemben, hogy gyorsan a semmiből kellett volna megcsinálni, ezért kap 80%-ot...
Ezt mondta a varázsgömböm -
#6 I'd still hit it. -
Egerwin #5 Kíváncsi leszek, hogy tényleg megjelenik-e. :D -
#4 metal -
primo #3 Háperszehogy! -
funkyman #2 "Aaaaaaaaahhh! De jót hugyoztam!" -
#1 Hát... Úgy tűnik tényleg előbb jön ki, mint a Half Life Ep 3... :D