Ötvös Tibor

Íme a 10 ezer dolláros Just Cause 2 mutatvány

A Square Enix korábban meghirdetett egy játékot, melynek lényege egyszerű volt: az nyeri meg a 10 ezer dolláros fődíjat, aki látványosabb kaszkadőrmutatványt hajt végre a Just Cause 2-ben.

A győztes jelenetet itt lehet megtekinteni. A videóban a nyertes Daniel Steinberg karakterével egy repülőt irányított és a két kaszinót összekötő üvegfolyosón repült át és úgy, hogy ép bőrrel megúszta. A fejlesztőknek ez a jelenet tetszett a legjobban és az amerikai férfi már át is vehette a jelképes 10 ezer dollárról szóló csekket.



"A Just Cause 2 megjelenése óta láttam már pár elképesztő mutatványokat, de ilyet még soha: átrepülni egy kaszinón? Ehhez már bátorság kellett." - tette hozzá Mike Oldman, a Just Cause 2 kommunikációs menedzsere. Aki a további versenyzőkre kíváncsi, az itt tekintheti meg a többi mutatványt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #16
    He? Oruletes bevetel novekedesuk lesz, ha ettol vki lewarezolja...vagy varjunk csak....(azt meg sem emlitem,hogy ettol a videotol,aztan mi kedvet lehet kapni a jatekohoz...hisz bemutatja a jatek erossegeit,mint pl....
  • ramolito #15
    télleg nem nagy szám de ahogy elnézem elég jol bedoltetek neki mert ez egy reklám a játékrol semmi más gondolom nem véletlen de akkoris csak reklám de jol megcsinálták az tuti hiszen azzal hogy ide felkerult a "hír" így biztos vagyok benne hogy mindannyian megnéztétek és talán tobben ki is illetve le is warezolták a játékot "otletes reklámfogás"
  • IMYke2.0.0.0 #14
    Hangosan felnevettem. Ezért kapott 10.000 dollárt, wazzeg?!?!?!
    Mások [amerikaiak], fél évig, további mások [pl., mi] 1,5 évig gürcölünk ennyi pénzért.
    Ráadásul, ez az átrepülés.... ccc
    Azt hittem, hogy szó szerint, egy kaszinó belsejében, nagytermében tesz látogatást a géppel - na, az mutatvány lett volna!
    De ez a rárepülés... száni.
  • Skynet #13
    Fantasztikus videó,komolyan...Kíváncsi lennék kinek a pici fia ez a hülyegyerek,mert hogy ez a videó még 1 dollárt sem ér az is biztos...
    Steinberg...Bárkinek kérdéses az úriember származása?:)
    Szánalmas...
  • sanyicks #12
    lol megnéztem, ez egy nulla. Most egy gyakorlott il2 pléjer leszáll egy repülőgéphordozóra, és meg is áll, ami kb ekkora hely mint az a lyuk a kaszinók közt, és az meg szimulátor. Fejjellefelé híd alatt átrepülés is megvan.
    Szerintem ezt a "mutatványt" ebben a játékban bármilyen hülye megcsinálja, csak nem küldte be...
  • Kindred Blades #11
    De aki azt a tíz embert megmenti, nem vár érte jutalmat.
    Egyébként nagyon is igazad van, bár a pénzt nem sajnálom tőle, de ha erre futja, akkor adhatna minden kiadó tízezret mondjuk a rákkutatáshoz is. Apró összeg ekkora léptéknél, de mégis.
    Ez inkább csak reklám.
  • Julius Caesar #10
    Szar mutatvány. De semmi ilyenért nem adnék 10 dolcsinál többet.

    Másrészről:
    "A Just Cause 2 megjelenése óta láttam már pár elképesztő mutatványokat, de ilyet még soha: átrepülni egy kaszinón? Ehhez már bátorság kellett."

    Hát tényleg nagy bátorság benyomni a frapset egy játék alatt is nyomkodni a gépet
  • Gyuszopapa #9
    Hát ez egy gyenge mutatvány volt.
  • sanyicks #8
    Komoly gondok vannak a világgal... egy szaros hülye játékbeli mutatványért ennyi pénzt kap, aki meg 10 embert megment csak egy vállveregetést.
  • JaSoN HuNTeR #7
    nem hiszem el xD XD