Íme a 10 ezer dolláros Just Cause 2 mutatvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mások
Ráadásul, ez az átrepülés.... ccc
Azt hittem, hogy szó szerint, egy kaszinó belsejében, nagytermében tesz látogatást a géppel - na, az mutatvány lett volna!
De ez a rárepülés... száni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Steinberg...Bárkinek kérdéses az úriember származása?😊
Szánalmas...
Szerintem ezt a "mutatványt" ebben a játékban bármilyen hülye megcsinálja, csak nem küldte be...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Egyébként nagyon is igazad van, bár a pénzt nem sajnálom tõle, de ha erre futja, akkor adhatna minden kiadó tízezret mondjuk a rákkutatáshoz is. Apró összeg ekkora léptéknél, de mégis.
Ez inkább csak reklám.
Másrészrõl:
"A Just Cause 2 megjelenése óta láttam már pár elképesztõ mutatványokat, de ilyet még soha: átrepülni egy kaszinón? Ehhez már bátorság kellett."
Hát tényleg nagy bátorság benyomni a frapset egy játék alatt is nyomkodni a gépet <#nemtudom>#nemtudom>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
no comment.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az utolsó pillanatban kiugrottam, a dzsip pedig nekiment egy helikopternek 😊