Ötvös Tibor

December 7-én jön a WoW: Cataclysm

A legnépszerűbb MMO rajongói megnyugodhatnak, hiszen kedvencük még idén megkapja a legújabb kiegészítőjét.

A Blizzard ugyanis a mai napon jelentette be, hogy a World of WarCraft: Cataclysm december 7-től lesz elérhető a boltokban, a digitális disztribútoroknál és a kiadó saját Store oldalán is. A sima kiadás mellett egy Collector's Edition is napvilágot lát majd, de ennek tartalmáról még nem tudni semmi. Utóbbi ára egyébként 16 ezer forint körül mozog majd.



"A Cataclysm az eddigi legjobb World of WarCraft anyagunk" - állítja a Blizzard vezetője, Mike Morhaime. "Nem egy egyszerű kiegészítő, inkább az eredeti Azeroth újragondolása hatalmas új kalandokkal és újradizájnolt szintlépés az újonnan csatlakozóknak."

A Cataclysm elméletileg csak jövő januárjában jelent volna meg, ám a béta-tesztereknek hála szinte minden hibát ki tudtak küszöbölni jóval a határidő lejárta előtt, így hamarabb jelenhet meg a program.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dronkZero #13
    Nem találkoztál még jó fantasyval, mi? A WC3 sztorija sokkal sablonosabb már nem is lehetne...
  • FoodLFG #12
    WoW broáf
    EVE Online rulz!
    http://youtu.be/08hmqyejCYU?hd=1
  • awender #11
    Két hónapja tudni, mi lesz a Collector's Editionben:
    http://frostshock.eu/2010/10/04/cataclysm-collectors-edition/
  • Loverman #10
    az előző kiegnek kb ugyanakkor kezdődött a bétája mint ennek, tehát ha minden jól ment volna novemberben jöhetett volna ki ez a kieg is. de inkább adtak neki még egy kis időt. a kettővel korábbi kieg meg januárban jelent meg. Szóval ja, (/sarcasm on) téényleg a karácsonyi időszakra időzít a blizz /sarcasm off
  • shandix #9
    Én sajnos nem örülök neki annyira, én azért kedvelem annyira a wow-ot és a warcraft3 -at mert nagyon jó a története és ehhez illő karakterek is vannak benne.
    Ezt a Cataclysm-át már kicsit túlzásnak érzem egykét helyen és vannak benne ilyen hasamra csapok dolgok. pl: az nem tetszik hogy mért ép worgenek és goblinok lesznek. Gondolom a goblinok a kis mértük miatt hogy ellensúlyozzák az alisoknál a gnómokat, de azé több kreativitást vártam volna mondjuk Pandákat hamár a warcraft 3-ba is volt panda hero :D a worgenek meg csak úgy lettek nem mondom hogy nem illenek a képbe csak nekem úgy nem szimpatikusak.
  • morden #8
    Szerintem inkább a karácsonyi rohamot akarják meglovagolni, hogy még ebben az évben növeljék a hasznukat, hogy a részvényesek még többet zsebeljenek be az ostoba palyerekből. ( bocsi a negatívkodásért, jó játékot előre is minden wowosnak :D )
  • cateran #7
    " ám a béta-tesztereknek hála szinte minden hibát ki tudtak küszöbölni jóval a határidő lejárta előtt,"

    Persze...:DD Termeszetesen? tele lesz majd bugokkal,de hat ez mar megszokott,leven a blizz keptelen volt implementali/kiadni bugmentes patchet,kiegeszitot,de meg hotfixet se! Ettol fuggetlenul kivancsian varom..no nem a Cata-t,hanem a 4.0.1-es patchet,amiben ott lesznek a class changek:P
  • hawkie22 #6
    Namost a cikkíró vagy nem nézett utána vagy nem tudom, de a Collector's Edition tartalmát hozzávetőleg már két hónapja tudni lehet. De ennyi baj legyen. :D
  • Narxis #5
    áááááááááááááááá, betegre fogom magam játszani ezzel
  • napimester #4
    1 hét kiesés is világvége :D Minmeghalunk :D