December 7-én jön a WoW: Cataclysm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Nem találkoztál még jó fantasyval, mi? A WC3 sztorija sokkal sablonosabb már nem is lehetne...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

WoW broáf
EVE Online rulz!
http://youtu.be/08hmqyejCYU?hd=1

https://twitter.com/foodlfg

Két hónapja tudni, mi lesz a Collector's Editionben:
http://frostshock.eu/2010/10/04/cataclysm-collectors-edition/
az elõzõ kiegnek kb ugyanakkor kezdõdött a bétája mint ennek, tehát ha minden jól ment volna novemberben jöhetett volna ki ez a kieg is. de inkább adtak neki még egy kis idõt. a kettõvel korábbi kieg meg januárban jelent meg. Szóval ja, (/sarcasm on) téényleg a karácsonyi idõszakra idõzít a blizz /sarcasm off

Én sajnos nem örülök neki annyira, én azért kedvelem annyira a wow-ot és a warcraft3 -at mert nagyon jó a története és ehhez illõ karakterek is vannak benne.
Ezt a Cataclysm-át már kicsit túlzásnak érzem egykét helyen és vannak benne ilyen hasamra csapok dolgok. pl: az nem tetszik hogy mért ép worgenek és goblinok lesznek. Gondolom a goblinok a kis mértük miatt hogy ellensúlyozzák az alisoknál a gnómokat, de azé több kreativitást vártam volna mondjuk Pandákat hamár a warcraft 3-ba is volt panda hero 😄 a worgenek meg csak úgy lettek nem mondom hogy nem illenek a képbe csak nekem úgy nem szimpatikusak.
Szerintem inkább a karácsonyi rohamot akarják meglovagolni, hogy még ebben az évben növeljék a hasznukat, hogy a részvényesek még többet zsebeljenek be az ostoba palyerekbõl. ( bocsi a negatívkodásért, jó játékot elõre is minden wowosnak 😄 )
" ám a béta-tesztereknek hála szinte minden hibát ki tudtak küszöbölni jóval a határidõ lejárta elõtt,"

Persze...😄D Termeszetesen? tele lesz majd bugokkal,de hat ez mar megszokott,leven a blizz keptelen volt implementali/kiadni bugmentes patchet,kiegeszitot,de meg hotfixet se! Ettol fuggetlenul kivancsian varom..no nem a Cata-t,hanem a 4.0.1-es patchet,amiben ott lesznek a class changek😛
Namost a cikkíró vagy nem nézett utána vagy nem tudom, de a Collector's Edition tartalmát hozzávetõleg már két hónapja tudni lehet. De ennyi baj legyen. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Narxis
áááááááááááááááá, betegre fogom magam játszani ezzel

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

1 hét kiesés is világvége 😄 Minmeghalunk 😄 <#szomoru1>
IMYke2.0.0.0
Naja - 1 hét alatt is le tudja zavarni egy ügye hallgató. Jó értelemben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Ezt most úgy írtad,mintha a vizsgaidõszaknak soha nem lenne vége.

PSN ID.: Beegabor

ááááááá.... pont vizsgaidõszakban jelenik meg !?
Így már nem biztos hogy Need 😞<#szomoru1><#szomoru1>