Ötvös Tibor

Cities in Motion: a modernkori Transport Tycoon

Chris Sawyer számtalan klasszikust adott a világnak és a Transport Tycoon kiemelkedik ezek közül összetettségével és a játék nyújtotta élménnyel.

Sajnos azonban az 1994-es klasszikust 2004-ben a csalódást keltő folytatás, a Chris Sawyer Locomotion (mely az alkotó szerint "szellemi folytatása" a programnak) követte és ezzel sok rajongót vesztett a cím. A jelek szerint Sawyer nem is akar harmadik részt készíteni és ez kapóra jött a Paradox Interactivenak, akik a GamesComon bemutatták legújabb alkotásukat, mely Cities in Motion címmel jelenik meg.


A játékban célunk a tökéletes közlekedési hálózat kiépítése az adott városban és annak területén. Össze kell kötnünk a város különböző kerületeit egymással és biztosítanunk kell a folyamatos szállítást. A Cities in Motion 12 küldetést tartalmaz majd, melyeket 4 városban kell teljesítenünk.

A program 100 évet ölel fel és 1920-ban, az automobilok felbukkanásával kezdi és 2020-ban zárja le a történetet. Az utasaink 7 szociális csoportba tartoznak majd (autószeretők, tömegközlekedés pártiak stb), akiket 5 különböző típusú szállítójárművön juttathatunk el a célállomásra.

A Cities in Motion elméletileg még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Benevolens #5
    ez a játék nagyon szar XD
  • Benevolens #4
    én még most is nagyon durva függő vagyok az open ttd-vel
  • sanyicks #3
    Ezzel az a gáz, hogy a ttd-nél még elfogadható volt ilyen hirtelen kanyar a vasútnál, mint ebben, de 2010-ben már illene továbblépni... na és az autók is érdekesen mennek a kanyarban.
  • ADAMEX9 #2
    Azt hittem elírás az "autószeretők", de rájöttem, hogy nem!
    Jó lenne már tényleg egy jó Transport Tycoon! Akkoriban nagyon durva függő voltam...
  • jeti00 #1