Ötvös Tibor

Készül a Cities: Skylines II

Folytatást kap a Cities: Skylines.

A Paradox Interactive is megtartotta a maga kis rendezvényét, melyen számos játékot jelentettek be. Ezek közül a Cities: Skylines folytatása az, ami a legtöbb figyelmet kapta. A városmenedzselős játék első részéből eddig 12 millió darabot adtak el és mivel az EA kicsinálta a SimCity-t, nem is nagyon van konkurenciája.

A második részben még több lehetőséget kapunk majd a saját kis falunk / városunk menedzselésére. A fejlesztés a finn Colossal Order végzi és elmondásuk szerint a Cities: Skylines II lesz az eddigi legrealisztikusabb városszimulátor. A játékmenet is hamarosan bemutatkozik, a megjelenés idén esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    tudom sokan mondják, hogy ez kb. az új SimCity, de nekem valahogy nem jön be. Megvettem az első részét, hogy cswekkoljam... Hááát nem nagyon fogott meg. Igazából arra sem jöttem rá pár óra molyolás után, hogy miképpen is tudok szennyvíz tisztítót építeni. Ami azért kell a városnak már kb. az elején. Tényleg nem tudom. Azóta sem tudom. A látványa nem rossz, gondolom a 2. résznek sokkal szebb lesz, de inkább maradtok a SimCity-nél. Ott is többnyire a 4-nél. Bár az 5 sem rossz, de ott meg az zavar, hogy egy adott területen eléggé kis darabszámú várost lehet építeni, szemben a 4-el, ahol még a térképet is testre lehet szabni, sok várost lehet építeni amik egymással is kereskedhetnek. Ez eléggé korlátozva van az 5-ben. Viszont az 5-nek szebb a grafikája. :) de legalább tudok budit építeni :D :D