Ötvös Tibor

Diablo 3 - nincs megjelenési dátum

Miután a StarCraft 2: Wings of Liberty megjelent, sokan úgy vélték, hogy a Blizzard mostantól a Diablo 3-ról is elkezdenek szivárogni az információk, hiszen elméletileg ez a legközelebb megjelenő játékuk (a Cataclysm csak kiegészítő).

Az idei GamesComon nagy volt a várakozás és végül úgy tett a kiadó, mint a mesebeli parasztlány: hozott is ajándékot meg nem is. Számos képet és új információt osztottak meg velünk a fejlesztők, ám a megjelenési dátumról még semmi konkrétat nem tudtak mondani.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

De lássuk az újdonságot. A Diablo 3-ban nem leszünk képesek fejleszteni a fegyvereinket, mivel mi egyszerű harcosok (varázslók stb) leszünk. Épp ezért hősünket folyamatosan egy kisiparos karaván követi, melynek tagjai között van kovács és ékszerész is. Szóval ha egy fegyverünket fejleszteni szeretnénk, akkor oda kell adni a kovácsnak a kardot és a "beültetni kívánt" extrát, majd kifizetni a munkát.

Első körben azonban el kell nyernünk a hűségüket különböző mellékküldetések elvégzésével, addig ugyanis a kisujjukat sem mozdítják. Sajnos a Blizzard megjelenési dátummal továbbra sem szolgált és mivel korábban felmerült a pletyka egy esetleges 2012-es premierről, elkezdtünk aggódni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gromgotth #11
    Fúúúú de uncsi volt nekem a diablo. Először piros szörny, aztán kék, aztán fekete, aztán hupilila. ááááááááááá uninstall.
  • nessboth #10
    Sacred 2 túlságosan tömény és túlzottan összetett----
  • Bimbike #9
    Az elsőhöz képest szerintem teljesen más...
    Játszottam vele, de nem bírtam tovább fél óránál...
  • Bren X #8
    Amúgy kimondottan szeretem, ha hosszú játékidőt kapok a pénzemért.
  • Bren X #7
    Bocs az előző komment egyel feljebbre akart menni :-)
  • Bren X #6
    A Sacred 2-ről nem tudok véleményt nyilvánítani, mert még nem játszottam vele.
    ...elriasztott a 12GB-nyi torrentes letöltés :-)...majd occsóé meglesz...
    Mindenesetre többen panaszkodtak, hogy nem jó főleg azok akiknek az első tetszett.
  • Ender Wiggin #5
    A Torchlight-tal viszont pár hétig el lehet az ember, bár 100-as szintnél megáll a fejlődés, és a helyszínek is unalmasakká válnak. De még is csak a Runic az eredeti Diablo kiötlője, nem a Blizzard.
  • Aradebil2 #4
    hát a sacred 2-vel kb két hétig húztam sztem,elég vontatott egy game
  • opeca #3
    Hát a Blizzardnak már nem kell aggódnia, hogy veszteséges lesz az elkövetkezendő években, úgyhogy ők már megjátszhatják azt is, hogy a profitmaximalizálás érdekében komolyan veszik, hogy időben mikor mi jelenjen meg.

    Ha most elkezdenének tolni mindenféle dátumot akkor a figyelem illetve az elvárások is a nemrég megjelent StarCraft 2-ről gyorsan átterelődnének a Diablo 3-ra.

    Valszeg kivárják a jövő évet és majd akkor mondanak egy 2012-es első negyedévi dátumot és akkor megint elkezdődik aze gy éven át tartó Diablo hype.
  • IMYke2.0.0.0 #2