11
-
#11 Fúúúú de uncsi volt nekem a diablo. Először piros szörny, aztán kék, aztán fekete, aztán hupilila. ááááááááááá uninstall. -
nessboth #10 Sacred 2 túlságosan tömény és túlzottan összetett---- -
Bimbike #9 Az elsőhöz képest szerintem teljesen más...
Játszottam vele, de nem bírtam tovább fél óránál... -
Bren X #8 Amúgy kimondottan szeretem, ha hosszú játékidőt kapok a pénzemért. -
Bren X #7 Bocs az előző komment egyel feljebbre akart menni :-) -
Bren X #6 A Sacred 2-ről nem tudok véleményt nyilvánítani, mert még nem játszottam vele.
...elriasztott a 12GB-nyi torrentes letöltés :-)...majd occsóé meglesz...
Mindenesetre többen panaszkodtak, hogy nem jó főleg azok akiknek az első tetszett. -
Ender Wiggin #5 A Torchlight-tal viszont pár hétig el lehet az ember, bár 100-as szintnél megáll a fejlődés, és a helyszínek is unalmasakká válnak. De még is csak a Runic az eredeti Diablo kiötlője, nem a Blizzard. -
#4 hát a sacred 2-vel kb két hétig húztam sztem,elég vontatott egy game -
opeca #3 Hát a Blizzardnak már nem kell aggódnia, hogy veszteséges lesz az elkövetkezendő években, úgyhogy ők már megjátszhatják azt is, hogy a profitmaximalizálás érdekében komolyan veszik, hogy időben mikor mi jelenjen meg.
Ha most elkezdenének tolni mindenféle dátumot akkor a figyelem illetve az elvárások is a nemrég megjelent StarCraft 2-ről gyorsan átterelődnének a Diablo 3-ra.
Valszeg kivárják a jövő évet és majd akkor mondanak egy 2012-es első negyedévi dátumot és akkor megint elkezdődik aze gy éven át tartó Diablo hype. -
#2 -
Bren X #1 Hmmm, 2004-ben a Sacred megjelenésekor azt olvastam több helyen is "milyen jó, hogy itt van ez a játék, mert ki tudjuk vele húzni a Diablo 3 megjelenéséig". A Sacred 2 piacra dobása után is sorra hasonló megnyilvánulásokat lehetett hallani. Gondolom a majd ez lesz Sacred 3 után is :-))