Ötvös Tibor

A Blizzard szűri a StarCraft 2 térképeket

Vége az aranyéletnek, a Blizzard a StarCraft 2: Wings of Libertyhez készült felhasználói térképeket megszűri és nem lehet csak úgy bármit feltölteni a szerverekre.

A fejlesztők mostantól árgus szemmel figyelik a - megfogalmazásuk szerint - nem elfogadható térképeket és azonnal törlik azokat a szerverükről. A hivatalos nyilatkozat szerint ez a játékosok "felhőtlen és biztonságos szórakozása miatt szükséges" és ezért szűrnek meg minden, a Battle.net-re feltöltött térképet.



"Ha egy térképben nem elfogadható elemet találunk azt azonnal töröljük a szerverről, a készítőjét pedig e-mailben figyelmeztetjük és pontosan leírjuk, miért is nem kerülhet fel a szerverre az alkotása" - áll a közleményben. És ha esetleg egy-egy map átcsúszik a Blizzardon, akkor azt a játékosok jelenthetik be a kiadónak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Julius Caesar #16
    Próbáld ki. Ennél jobb tanácsot nem tudok mondani.

    Bár aki ilyeneket rak egy játékba, az szerintem házszámot tévesztett.
  • Tower Guard #15
    A vörös csillag miatt biztos nem szűrne.
  • Stranger666 #14
    :D:D:D
  • Julius Caesar #13
    Kíváncsi vagyok a zsidócsillag mióta offenzív jellegű és tiltott önkényuralmi jelkép.
  • kozik #12
    Egyebkent a Blizzard helyeben ezeket nem kitiltanam, hanem megcimkeznem, aztan ha valaki finnyas, akkor latja, hogy neki ez nem kell, illetve user rating ugyis gyorsan beallitja a jo palyakat a hulyegyerekekkel szemben.
    Pl. a horogkereszt lehet egyeseknek serto, de attol meg TD mapon szerintem pont logikus. Nekem szemely szerint nem faj, es nem is a nacifasiszta hajlamaimat elnem ki rajta. Nem lehet mindent kozpontilag cenzurazni.

    Mindezt ugy, hogy dunsztom sincs, mi mindent enged/tesz lehetove a palyaszerkeszto, szoval lehet, hogy a megszokottnal most nagyobbat tevedek.
  • Pantus #11
    Azért lehet egy map elfogadhatatlan, mert pl egy DoTA-nak elnevezett map pl csak Rick roll videót játszott le és még kilépni se hagyott csak alt+f4.
    Eleve ezzel hogy videót lehet importálni és le is játsza gond nélkül. Gyakorlatilag 1 cup 2 girl is lehetne egy map introja. Ami azért engem nem szórakoztatna. Főleg ha ilyen mappokból többet fosnának fel bnet-re mint normál mapokat. 64-szer alf+f4-elem a játékot mire játszom is valamit.
  • Loverman #10
    értelmes emberek nem érzik szükségességét hogy dávid csillagot rakjanak egy térképre, a horogkereszttel ellentétben. bár feltételezem azok nem épp értelmes emberek voltak.
  • GG #9
    Én találkoztam olyannal ami messziről olyan volt mint egy hatalmas bráner :D de elsőre nem vettem észre
  • FoodLFG #8
    http://sc2.nibbits.com/maps/browse/melee/
    Innen töltöttem le pár elég jó pályát, mert a warez változatból nem tudtam elérni alapból őket. Hivatalos blizzard mapok is vannak fent, csak használjátok a keresőt...
  • Skynet #7
    Még...Mindenesere egy dologban igaza van Blizzardéknak, játékba totál felesleges az ilyen.