Ötvös Tibor

Íme a StarCraft: Remastered gépigénye

Gyenge gépeken is remekül fut majd a StarCraft: Remastered.

Nem kell több tízezer forintot költeni a PC-s tábornak a gép fejlesztésére ahhoz, hogy az augusztus 14-én megjelenő StarCraft: Remasteredet el tudja mindenki indítani. A Blizzard ugyanis ma nyilvánosságra hozta a hivatalos gépigényt, mely szerencsére valóban nagyon baráti. Ennek köszönhetően feltehetően ismét akár régebbi laptopokra is telepíthetjük a programot. A megjelenés után mindenképpen írunk mi is a címről.

Minimum gépigény
Operációs rendszer: Windows 7/8/10
Processzor: Intel Pentium D vagy AMD Athlon 64 X2
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce 6800 (256 MB) vagy ATI Radeon X1600 Pro (256 MB)
2 GB RAM
2.8 GB szabad hely a merevlemezen

Ajánlott gépigény
Operációs rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core 2 Duo E6600 (2.4 GHz) vagy AMD Athlon 64 X2 5000+ (2.6 GHz)
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) vagy ATI Radeon HD 4850 (512 MB)
4 GB RAM
2.8 GB szabad hely a merevlemezen

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • picket #10
    Szerencsére az ezer jobb megoldásukkal nem traktálnak minket, inkább mennek össze-vissza a botok is, meg a saját hősöd is hots-ban... [szarkazmus tábla]
  • takysoft #9
    :)
  • Ender Wiggin #8
    Az SC 2 minden részében ugyanolyan rossz az útkeresés. Főleg, a 3. epizódban, ahol a protoss egységek átblinkelnek a szakadékok felett. Az ember azt várná, hogy odamennek, ahol vége az útnak és várják, hogy manuálisan átblinkeljem őket, ehelyett elakadnak mindig valahol távol... Szóval nem csak 19 éve, 2-3 éve is ugyanez volt. Ettől függetlenül qrvajó játék mindhárom epizód (bár az örökös prófiécia duma egy idő után elfárad...)
  • AnnieC #7
    Az útkeresés színvonala egy jellegzetessége a játéknak, így nem akarták megváltoztatni, szándékosdan hagyták úgy. Valószínűleg van ezer jobb megoldás a cégen belül azóta, de azt szerették volna, ha a játék kompatibilis marad minden szempontból a régivel.
  • Archenemy #6
    "És igen, egyesével kellett parancsokat adni az egységeknek. Dune2-vel játszottál? "

    Haha ott még úgy időzítettem a támadást, hogy egy oszlopba kiállítottam az egységeket, aztán a leghátsót küldtem először, az eggyel feljebbit utána, stb, és így kb. egyszerre értek oda támadni :D
  • Sir Cryalot #5
    Szerintem a starcraft a blizzardnak nem RTS mint neked vagy nekem, hanem egy " space opera brand " , nagy átéléses hörgős morgós szinkronszínészet, agyaros ork/troll maskarás mókamikik átöltöztetése prótásznak, az easter egg-el telinyomott kampány (biztos nagyon unalmasak a munkakörülmények),
    SZÓVAL
    BÁRMI , csak ne kelljen SC1-et felülmúlni, mert azt abban a formában nyilván el sem kezdték soha, ja meg azon dolgozni is kéne, nem lehet pályakezdőket ráállítani kezdőfizuval ....
  • Venator #4
    Mikori játékról is beszélünk? Segítek, 1998. 19 éves!! Ugyanmár, három évvel korábban még a Warcraft 2 meg a C&C volt az RTS csúcsa.

    Aki fiatalabb, mint maga a játék soha nem is fogja helyén értékelni. Ez elsősorban nosztalgiajáték lesz azoknak, akik anno még játszottak az eredetivel (Igen, rókabőr. Ja meg adnak kis lökést az esport ágnak).

    És igen, egyesével kellett parancsokat adni az egységeknek. Dune2-vel játszottál?

    Amúgy ha megnézed, régen minden játék nehezebb volt. Irányításban is (ennek technikai okai is voltak), meg amúgy a küldetések is. Most már jobban ki kell szolgálni a nagyközönséget, nem lehet minden játék szemétparaszt, nehogy már a kis Joe ne tudja végigjátszani, mert különben nem veszi meg a következő részt. (Lásd a WoW első és legutolsó verziói közötti különbségek)
  • Sir Cryalot #3
    A legnagyobb hibája az SC-nek hogy annyira rossz az útkeresés hogy gyakorlatilag kézenfogva kell irányítani az egységeket , és aki ebbe a hotkeyes hand holding-es őrültségbe nem tanul bele az semmire nem megy.

    Persze a blizzard telibe fogja lefosni a jogos kritikát ,mivel az önpromotálásuk már réges rég egészségtelen méreteket öltött (orbanizmus szint).
  • Ender Wiggin #2
    Erre a ránézésre igénytelen lehúzásra csúnya is lenne, ha 1080Ti-t meg 200 ezres CPU-t kéne venni...
  • Sir Cryalot #1
    lol koreában win xp-n játszanak, mert úgy van rendes lag