Ötvös Tibor

Ingyenessé vált a StarCraft és a Brood War

Mától ingyen lehet megszerezni a StarCraft és a Brood War címeket.

A Blizzard a mai napon kiadta a StarCraft 1.18-as számú javítását, mellyel számos rajongót leptek meg, hiszen már közel 8 éve nem érkezett frissítés a kultikus stratégiához. A legnagyobb meglepetést azonban kétségtelenül az jelenti, hogy a játék hivatalos oldalán felbukkant a kijavított StarCraft és a pazar kiegészítője, a Brood War is, melyek teljesen ingyen érhetők el. Mindössze a honlap alsó részére kell görgetni és az Install gombra kattintva már fel is került a játék a gépünkre.

Szóval akit kicsit is érdekel, hogyan is indult világhódító útjára a StarCraft és miért is számít klasszikusnak és közkedveltnek a cím a mai napig. Az ingyenessé válás egyébként azért is meglepő, mert a Blizzard alig pár hete jelentette be, hogy készül a StarCraft: Remastered és májusban meg is jelenik és ezzel feltehetően most jó pár vásárlót vesztettek el. De persze az is lehet, hogy ez csak kedvcsinálónak lett szánva és éppen a régi változat hozza meg a kedvét az új kiadás beszerzésére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #7
    Elég sokat kellett várni az ingyenességre, de gondolom még most is apróságokkal akarnak pénzt kipréselni a legjobb RTS új játékosaitól vagy pl. bannerral.

    Az üzletben nincs ingyenesség. SOHA.
  • Andrevv #6
    Ezért is nem használom a steam-et se semmi hasonlót. A másik meg az hogy nem bankolok sehol, szóval fizetni se tudnék :)
    Nem tragédia, de sokan laknak vidéken és nem mindenkinek van otthon korlátlan netje. Munkahelyen pedig csak belső hálózat van (biztonsági okok miatt), egy bitet se lehet tölteni.
  • Ender Wiggin #5
    Ha a steamen (vagy bármilyen digitális platformon) vesztek valamit, azt sem tudjátok offline telepíteni. Akkor ez most mitől akkora tragédia?
  • Andrevv #4
    Arra elméletileg van megoldás: https://msdn.microsoft.com/en-us/library/mt706497.aspx
    Igaz nekem legutóbb olyant telepített, hogy net nélkül nem működött. Valahogy képtelenek megérteni a fejlesztők, hogy sokan NEM akarnak/tudnak ONLINE dolgozni aminek több oka is lehet.
  • morguldae #3
    Ja, rohadt idegesítőek ezek az online telepítők! El lehetne már felejteni! Inkább akkor leszedem torrent oldalról... oszt menjenek a fenébe!
    Utoljára szerkesztette: morguldae, 2017.04.20. 15:18:29
  • Zombee #2
    Ezzel az online telepítővel a világból ki lehetne kergetni. És ez csak 2 Gb maximum. Múlt héten 15 Gb-os Visual Studio-t telepítettem több gépre online. :)
  • Andrevv #1
    Egy nyavalyás teljes telepítőt nem voltak képesek odatenni, hanem csak egy online letöltő/telepítő programot, nehogy valaki offline merészelje telepíteni…