A Blizzard szűri a StarCraft 2 térképeket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld ki. Ennél jobb tanácsot nem tudok mondani.
Bár aki ilyeneket rak egy játékba, az szerintem házszámot tévesztett.
Bár aki ilyeneket rak egy játékba, az szerintem házszámot tévesztett.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
A vörös csillag miatt biztos nem szûrne.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
😄😄😄
Kíváncsi vagyok a zsidócsillag mióta offenzív jellegû és tiltott önkényuralmi jelkép.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Egyebkent a Blizzard helyeben ezeket nem kitiltanam, hanem megcimkeznem, aztan ha valaki finnyas, akkor latja, hogy neki ez nem kell, illetve user rating ugyis gyorsan beallitja a jo palyakat a hulyegyerekekkel szemben.
Pl. a horogkereszt lehet egyeseknek serto, de attol meg TD mapon szerintem pont logikus. Nekem szemely szerint nem faj, es nem is a nacifasiszta hajlamaimat elnem ki rajta. Nem lehet mindent kozpontilag cenzurazni.
Mindezt ugy, hogy dunsztom sincs, mi mindent enged/tesz lehetove a palyaszerkeszto, szoval lehet, hogy a megszokottnal most nagyobbat tevedek.
Pl. a horogkereszt lehet egyeseknek serto, de attol meg TD mapon szerintem pont logikus. Nekem szemely szerint nem faj, es nem is a nacifasiszta hajlamaimat elnem ki rajta. Nem lehet mindent kozpontilag cenzurazni.
Mindezt ugy, hogy dunsztom sincs, mi mindent enged/tesz lehetove a palyaszerkeszto, szoval lehet, hogy a megszokottnal most nagyobbat tevedek.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Azért lehet egy map elfogadhatatlan, mert pl egy DoTA-nak elnevezett map pl csak Rick roll videót játszott le és még kilépni se hagyott csak alt+f4.
Eleve ezzel hogy videót lehet importálni és le is játsza gond nélkül. Gyakorlatilag 1 cup 2 girl is lehetne egy map introja. Ami azért engem nem szórakoztatna. Fõleg ha ilyen mappokból többet fosnának fel bnet-re mint normál mapokat. 64-szer alf+f4-elem a játékot mire játszom is valamit.
Eleve ezzel hogy videót lehet importálni és le is játsza gond nélkül. Gyakorlatilag 1 cup 2 girl is lehetne egy map introja. Ami azért engem nem szórakoztatna. Fõleg ha ilyen mappokból többet fosnának fel bnet-re mint normál mapokat. 64-szer alf+f4-elem a játékot mire játszom is valamit.
értelmes emberek nem érzik szükségességét hogy dávid csillagot rakjanak egy térképre, a horogkereszttel ellentétben. bár feltételezem azok nem épp értelmes emberek voltak.
Én találkoztam olyannal ami messzirõl olyan volt mint egy hatalmas bráner 😄 de elsõre nem vettem észre
http://sc2.nibbits.com/maps/browse/melee/
Innen töltöttem le pár elég jó pályát, mert a warez változatból nem tudtam elérni alapból õket. Hivatalos blizzard mapok is vannak fent, csak használjátok a keresõt...
Innen töltöttem le pár elég jó pályát, mert a warez változatból nem tudtam elérni alapból õket. Hivatalos blizzard mapok is vannak fent, csak használjátok a keresõt...
https://twitter.com/foodlfg
zsidócsillagot nem raknak map közepére
Azt hiszem ez egy elég jó érv a szûrés bevezetéséhez, én se tûrnék meg olyasmit a helyükben.
Ejtek én neked pár szót. Volt egy tower defense map aminek a közepe "horogkeresztet" formált. Azóta a blizzard szûri a feltöltött mapokat.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"A kipaterolásnak több oka is lehet, melyet a fejlesztõk három kategóriába soroltak: a különösen helytelen szekcióba a rasszista, obszcén és a homofób megnyilvánulásokat, illetve a nemi szerveket tartalmazó pályák kerülnek. A közepesen helytelenbe a más játékosokat és a Blizzard alkalmazottakat sértegetõ, személyazonosságukat nyilvánosságra hozó, valamint a reklámokat tartalmazó arénák, illetve létezik egy különkategória melybe kizárólag a jogvédett tartalmakat lemásoló pályák kerülnek, mint például ez itt , mely a flOw címû játék hasonmása."
PC GURU
PC GURU