Ötvös Tibor

Feladta WoW-os életét a valóságért

Nem is olyan régen mutattuk be azt az esetet, mikor egy féltékeny barátnő fogta és letörölte barátja World of WarCraft karaktereit, mert az egész nap csak a gép előtt ült.

Szerencsére nem mindenki szorul ilyen kemény "leckére" és vannak, akik maguktól rájönnek, hogy baj van. Ilyen a haiksterbnh nevezetű World of WarCraft felhasználó is, aki közel 5 évet töltött el a játék világában. Ezalatt több mint 24 ezer órát játszott a játékkal (ez napi 13 órát jelentet) és ezalatt egy 73-as szintű sámánt és egy 80-as szintű papot hozott létre.



Ám a napokban - saját bevallása szerint - arra döbbent rá, hogy 34 évesen nincs egyetlen barátja sem, nincs semmilyen élete - és ez így nem mehet tovább. A felismerést tett követte. Bejelentkezett utoljára a World of WarCraft rendszerébe és törölte karaktereit, megszerzett tárgyait és végül Battle.net profilját is.

A végére egy nagyon élelmes megjegyzést is kitett: "Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • napimester #9
    Egy Törpéért és egy NightElf-ért NEM KÁÁÁÁR :D
  • Ender Wiggin #8
    Kérdés: mi az a rengeteg pénz? 5 évért az életedből? Átlag jövedelemmel számolva az USA-ban ez kb 150 ezer dollár. Kapna ennyit a szaros karakterekért? Szerinted? Aki ennek szenteli az életét, az meg is érdemli...
  • cylonflatus #7
    hát ja, viszont "a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene..."
    kérdés, hogy majd átérzi-e?
    ;)
  • Big Bad Ryder #6
    Ahogy látom 5 éven keresztül egyetlen karakterre koncentrált, ezt rengeteg pénzért eladhatta volna :O
  • morden #5
    Vagy úgy lehet elérni, ha a szülők nyakán marad a "csemet" :D
    Amúgy remek hír így reggelre, remélem minnél többen felébrednek a kábulatból.
  • Bren X #4
    Ez mind nagyon szép de nem lett volna jobb, ha eladja a két karakterét? Valaki biztos örült volna, ha meg tudja venni. Napi 13 óra? Ilyet csak munkanélküliként, dúsgazdagként vagy valamilyen fix de nem munkához kötött bevétellel rendelkezve lehet elérni. Vagy mint ahogy "Light Player" kolléga írta segédprogrammal.
  • Light Player #3
    Fenét. Bot programot futtatott, napi 24 órában :D Bírom, az ilyen maxi kockákat, hogy amikor felébrednek, mindig valamiféle "bölcsességgel" "távoznak" a való életbe. :D
  • Jimmyke #2
    "ezalatt egy 73-as szintű sámánt és egy 80-as szintű papot hozott létre."

    Hát ez vagy eléggé sántít, vagy 24 ezer óra alatt virágokat végig szedett.
  • Teppik Amon #1
    Wellcome back in real life.