Ötvös Tibor

Nyolcvanas szintű WoW-karaktert törölt egy barátnő

Hiába, egy dühös illetve féltékeny nő tönkreteheti egy férfi életét. Mondjuk tegyük hozzá, hogy ehhez kell egy olyan férfi is, aki nem képes megtalálni az arany középutat egy kapcsolat és a hobbija között.

Egy amerikai lány megunta, hogy barátja folyamatosan az általa csak hülye játéknak minősített World of Warcrafttal játszik és úgy döntött, hogy lép az ügyben. Mikor a srác elugrott cigarettáért, a lány fogta a kameráját és lefilmezte, ahogy törli a barátja karaktereit és minden cuccát - köztük egy 80-as szintű harcost is.


Ahogy a fenti videón is látszik, nem sokat szórakozott, és hamar leszedte azt, amiért barátja valószínű hónapokig - vagy talán évekig - küzdött. Ráadásul kíváncsi volt a srác reakciójára is, ezért a kamerát eldugta a szobában és felvette a párja reagálását. A "poént" nem lövöm le, de azt mindenki sejtheti, hogy nem vidám a történet vége.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • innerself #55
    Szerintem mindkét fél egyaránt hibás volt az események ilyetén alakulásában. Előre leszögezem, hogy nem ismerem a szereplők felvétel előtti életútját, nagyon sokféle forgatókönyv elképzelhető, aminek csak a kicsúcsosodása a videó. Feltevés: A fiú a szenvedélye rabja lett, valószínűleg úgy érezte, a barátnője túl sok figyelmet követel. A lány - talán már többszöri kísérlet után - nem tudott leülni beszélni erről a problémáról a barátjával, ezért vetemedett drasztikus lépésre. Egyikőjük magatartása sem elfogadható, le kellett volna ülniük, megbeszélni és aszerint továbblépni. A bosszú sosem célravezető viselkedés, már csak azért sem, mert ha bosszúállók vagyunk, ugyan mi különböztet meg minket attól, akin bosszút állunk.

    Nem értek egyet a játék, illetve általánosságban a számítógépes játékokat ócsárolók táborával sem. Ez a kor velejárója (a korszaké, amit élünk, és egyben az emberek koráé is, azaz generációs egyet nem értés). Nem ítélhető el valaki azért, mert időt és pénzt áldoz a hobbijára - valakinek a képzőművészet, valakinek a zene, valakinek a sport, és valakinek a számítógépes játék(ok). Megfelelő hozzáállással és az arany középút meglelésével ez is betudható ugyanolyan időtöltésnek, mint bármi más - nem kell feltétlenül a megtérülését latolgatni. Mondhatják, hogy a zene vagy a szobrászat kreativitást igényel, és a végtermék mások örömére szolgál. A játék esetében is szükséges kreativitás, és esetünkben pl. közösségformáló hatása van, ami máris többek örömét szolgálja. Az a véleményem, hogy nem ítélkezhetünk olyasvalami felett, amit nem ismerünk behatóan. Hogyan mondhatnád egy gyümölcsre, hogy utálod az ízét, ha sosem kóstoltad. Ugyanez érvényes azokra, akik pusztán külső megfigyelőként illetik negatív kritikával a számítógépes játékokat.

    Összességében mindkét fél hibás, mert nem a megfelelő módokon juttatták érvényre az igényeiket és akaratukat.
  • arnold27 #54
    Hali!
    Hallottátok,hogy olcsóbban is hozzá lehet jutni a World of Warcraft Cataclysm-hez?Egy haver mondta,hogy látta tegnap az Árkádban és ha előrendeled kedvezményes áron is hozzá lehet jutni...azt hiszem 6ezer valamennyi így,de még utána kérdezek.mekkora jó már:D
    Alig várom,hogy megvegyem végre!
  • Penge4 #53
    "mert ugye akik nagyon kockáznak azok általában voltak fent szombaton"

    Azért ennyire nem kéne általánosítani. Amúgy személy szerint, bár nem WoW-oztam soha, de egyetértek, semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint elinni, elcigizni, vagy új "ájfónra" elverni a pénzt. Attól függetlenül, hogy ez utóbbiak társadalmilag elfogadottabbak.

    Viszont van, hogy egy profi gamer meg is keresi magának a pénzt különböző versenyek díjaiból a konfigra és az előfizetésekre, ami általában nem igazán mondható el azoktól, akik "voltak fenn szombaton".

    A lényeg, hogy mindenki arra költse, amitől jól érzi magát. Minek szóljam le akár a WoW-ost, akár a drogost, amíg egyik sem zavarja a köreimet?

    A csaj meg idegbeteg, az ilyenektől óvakodni kell. Ezek azok, akiknek teljesen mindegy, ha a férfinak a kocsija a fontos, akkor azt törik össze Baseball ütővel és hasonlók.
  • Nuclearity #52
    el sem hinnéd mennyiért lehet egy mmoban a jól felgearelt karit eladni (embereknek felakad a szeme) és ami mégjobb, hogy kereslet is van rá XD

    továbbá azokat sem értem akik ilyeneket irkálnak, hogy lehet annyi időt eltölteni, na meg pénzt...bla bla bla, menniy a wow 1 honapra? 4k közül (azaz 4 ezer h mások is értsék) mennyit iszik el az átlag fiatal egy DJ be? mert ugye akik nagyon kockáznak azok általában voltak fent szombaton :) (remélem érti is valaki xD)
    félre értés ne essen, nem wowoztam, soha nem is fogok, de ettöl még egyes emberek nem kevesebbek, én is mmo zok, vannak barátaim benne, és iszonyatosan élvezem azt, hogy emberekkel ismerkedhetek, olyanokkal akikkel pl való életben nem, és addig ne ugasson be más amig engem sem érdekel mennyi sőt vagy páleszt ne adja isten (az uj divat) drogot tolt be az aktuális buli elött...
  • shandix #51
    Szerencséjére hogy a Blizzardnál sóher emberkék vannak, gyereknek csak rá kell írni GM-re hogy léci állítsd vissza a karaktereimet és kész.
  • Nazir #50
    Aha persze!
    És aztán legközelebb mikor az autójával foglalkozik többet a csávó akkor azt letoljuk a szakadékba, később meg rágyújtjuk a házat mert azzal foglalkozott többet.
    Gratulálok fiúkák.
  • tacsaby #49
    A srác életében ez lehetett az egyik legjobb dolog ami történt. Bár gondolom a kocka agyával nem fogta fel, hogy milyen nagy jót tett vele a barátnője. Ilyen hiábavalóságra ennyi időt és pénzt fordítani, ami ráadásul soha semmit nem hoz vissza, viszont elrabolja az életét! A WoW-ot nyomni a barátnő helyett elég beteg dolog. Jól csinálta a csaj. Remélem ez elindít majd egy mozgalmat az elhanyagolt barátnők körében!
  • sligify #48
    Én is szeretek játszani, de tuti inkább a barátnőmet dugnám, ahelyett hogy fejlesszem a karimat. Nem szeretnék ilyen szintre jutni, mint a srác. Nekem egyszer olyan volt, hogy barátnőm bevágta a durcát mert valamin összekaptunk, én meg mérgembe elkezdtem pornót nézni mire kiakadt és kikapcsolta a gépet, de aztán nyomtunk egy békítő szexet és minden happy volt. :D
  • Throme #47
    Azt megtehetné a Blizzard, hogy egy karakter törlés - mondjuk - 24 óra múlva realizálódik. Addig bármikor visszaállítható lenne. Esetleg némi HP vagy akármi (ami ebben a játékban érték) vesztéssel járjon.

    Egyébként ha ennyire kocka a srác (80-as karakter nem 2 nap....), akkor hogyan tett szert egy barátnőre?? :)
  • Penge4 #46
    Milyen kárt? Ahogy lentebb írták simán visszaállítathatta volna és nem éri kár. Azért meg, hogy a hülye leveri a monitort ne a csaj legyen már a hibás. Az usákoknál ilyesmi úgyis filléres tétel.