55
  • innerself
    #55
    Szerintem mindkét fél egyaránt hibás volt az események ilyetén alakulásában. Előre leszögezem, hogy nem ismerem a szereplők felvétel előtti életútját, nagyon sokféle forgatókönyv elképzelhető, aminek csak a kicsúcsosodása a videó. Feltevés: A fiú a szenvedélye rabja lett, valószínűleg úgy érezte, a barátnője túl sok figyelmet követel. A lány - talán már többszöri kísérlet után - nem tudott leülni beszélni erről a problémáról a barátjával, ezért vetemedett drasztikus lépésre. Egyikőjük magatartása sem elfogadható, le kellett volna ülniük, megbeszélni és aszerint továbblépni. A bosszú sosem célravezető viselkedés, már csak azért sem, mert ha bosszúállók vagyunk, ugyan mi különböztet meg minket attól, akin bosszút állunk.

    Nem értek egyet a játék, illetve általánosságban a számítógépes játékokat ócsárolók táborával sem. Ez a kor velejárója (a korszaké, amit élünk, és egyben az emberek koráé is, azaz generációs egyet nem értés). Nem ítélhető el valaki azért, mert időt és pénzt áldoz a hobbijára - valakinek a képzőművészet, valakinek a zene, valakinek a sport, és valakinek a számítógépes játék(ok). Megfelelő hozzáállással és az arany középút meglelésével ez is betudható ugyanolyan időtöltésnek, mint bármi más - nem kell feltétlenül a megtérülését latolgatni. Mondhatják, hogy a zene vagy a szobrászat kreativitást igényel, és a végtermék mások örömére szolgál. A játék esetében is szükséges kreativitás, és esetünkben pl. közösségformáló hatása van, ami máris többek örömét szolgálja. Az a véleményem, hogy nem ítélkezhetünk olyasvalami felett, amit nem ismerünk behatóan. Hogyan mondhatnád egy gyümölcsre, hogy utálod az ízét, ha sosem kóstoltad. Ugyanez érvényes azokra, akik pusztán külső megfigyelőként illetik negatív kritikával a számítógépes játékokat.

    Összességében mindkét fél hibás, mert nem a megfelelő módokon juttatták érvényre az igényeiket és akaratukat.
  • arnold27
    #54
    Hali!
    Hallottátok,hogy olcsóbban is hozzá lehet jutni a World of Warcraft Cataclysm-hez?Egy haver mondta,hogy látta tegnap az Árkádban és ha előrendeled kedvezményes áron is hozzá lehet jutni...azt hiszem 6ezer valamennyi így,de még utána kérdezek.mekkora jó már:D
    Alig várom,hogy megvegyem végre!
  • Penge4
    #53
    "mert ugye akik nagyon kockáznak azok általában voltak fent szombaton"

    Azért ennyire nem kéne általánosítani. Amúgy személy szerint, bár nem WoW-oztam soha, de egyetértek, semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint elinni, elcigizni, vagy új "ájfónra" elverni a pénzt. Attól függetlenül, hogy ez utóbbiak társadalmilag elfogadottabbak.

    Viszont van, hogy egy profi gamer meg is keresi magának a pénzt különböző versenyek díjaiból a konfigra és az előfizetésekre, ami általában nem igazán mondható el azoktól, akik "voltak fenn szombaton".

    A lényeg, hogy mindenki arra költse, amitől jól érzi magát. Minek szóljam le akár a WoW-ost, akár a drogost, amíg egyik sem zavarja a köreimet?

    A csaj meg idegbeteg, az ilyenektől óvakodni kell. Ezek azok, akiknek teljesen mindegy, ha a férfinak a kocsija a fontos, akkor azt törik össze Baseball ütővel és hasonlók.
  • Nuclearity
    #52
    el sem hinnéd mennyiért lehet egy mmoban a jól felgearelt karit eladni (embereknek felakad a szeme) és ami mégjobb, hogy kereslet is van rá XD

    továbbá azokat sem értem akik ilyeneket irkálnak, hogy lehet annyi időt eltölteni, na meg pénzt...bla bla bla, menniy a wow 1 honapra? 4k közül (azaz 4 ezer h mások is értsék) mennyit iszik el az átlag fiatal egy DJ be? mert ugye akik nagyon kockáznak azok általában voltak fent szombaton :) (remélem érti is valaki xD)
    félre értés ne essen, nem wowoztam, soha nem is fogok, de ettöl még egyes emberek nem kevesebbek, én is mmo zok, vannak barátaim benne, és iszonyatosan élvezem azt, hogy emberekkel ismerkedhetek, olyanokkal akikkel pl való életben nem, és addig ne ugasson be más amig engem sem érdekel mennyi sőt vagy páleszt ne adja isten (az uj divat) drogot tolt be az aktuális buli elött...
  • shandix
    #51
    Szerencséjére hogy a Blizzardnál sóher emberkék vannak, gyereknek csak rá kell írni GM-re hogy léci állítsd vissza a karaktereimet és kész.
  • Nazir
    #50
    Aha persze!
    És aztán legközelebb mikor az autójával foglalkozik többet a csávó akkor azt letoljuk a szakadékba, később meg rágyújtjuk a házat mert azzal foglalkozott többet.
    Gratulálok fiúkák.
  • tacsaby
    #49
    A srác életében ez lehetett az egyik legjobb dolog ami történt. Bár gondolom a kocka agyával nem fogta fel, hogy milyen nagy jót tett vele a barátnője. Ilyen hiábavalóságra ennyi időt és pénzt fordítani, ami ráadásul soha semmit nem hoz vissza, viszont elrabolja az életét! A WoW-ot nyomni a barátnő helyett elég beteg dolog. Jól csinálta a csaj. Remélem ez elindít majd egy mozgalmat az elhanyagolt barátnők körében!
  • sligify
    #48
    Én is szeretek játszani, de tuti inkább a barátnőmet dugnám, ahelyett hogy fejlesszem a karimat. Nem szeretnék ilyen szintre jutni, mint a srác. Nekem egyszer olyan volt, hogy barátnőm bevágta a durcát mert valamin összekaptunk, én meg mérgembe elkezdtem pornót nézni mire kiakadt és kikapcsolta a gépet, de aztán nyomtunk egy békítő szexet és minden happy volt. :D
  • Throme
    #47
    Azt megtehetné a Blizzard, hogy egy karakter törlés - mondjuk - 24 óra múlva realizálódik. Addig bármikor visszaállítható lenne. Esetleg némi HP vagy akármi (ami ebben a játékban érték) vesztéssel járjon.

    Egyébként ha ennyire kocka a srác (80-as karakter nem 2 nap....), akkor hogyan tett szert egy barátnőre?? :)
  • Penge4
    #46
    Milyen kárt? Ahogy lentebb írták simán visszaállítathatta volna és nem éri kár. Azért meg, hogy a hülye leveri a monitort ne a csaj legyen már a hibás. Az usákoknál ilyesmi úgyis filléres tétel.
  • Csakezmaradt
    #45
    Bár, a csaj nagyobb idióta, hogy ekkora kárt okoz a barátjának.
  • Csakezmaradt
    #44
    Ez van. Hülye az aki ennyit költ, és ennyi időt fordít egy játékra.
  • Ender Wiggin #43
    Az élet két alternatívája: WoW vagy dugás. Gratula.
  • TVelvet
    #42
    Sok gyökér mennyire védi ezt a szart, amire 4-5-6 év alatt több mint 100+ ezret költötök, és nem juttok előre az életbe, addiktív wow játékos, aki már 4-5-6 éve tolja több mint !!!1!!! évnyi játékidőt ölt bele ebbe a szarba.
    Tisztelet a kivételnek.
    Aki meg a nője dugása helyett megy kockulni az meg is érdemli.
  • Atomreaktor
    #41
    szerintem is fake.
  • scagnetti
    #40
    Hülye droid!!!
    Ha csak ennyit tud kezdeni a életével, meg is érdemli.
  • JASON13
    #39
    Hát nagyon megérdemli az illető. Egy virtuális játék karaktere semmivel sem érhet többet mint egy barátnő. Látszik hogy itt már vége van a kapcsolatnak és valószínűleg a csaj másnap már lelépett. A WoW a kurvaszar játék és direkt úgy van megcsinálva hogy ne tudja letenni senki sem mert fizetősnek lett kitalálva, ezért nem ment tönkre a Blizz... LVL 80-hoz elég sok idő kellhet gondolom és ha evvel töltött el éveket az illető elég nagy hülye lehetett, csinálhatott volna számos értékesebb dolgot is akár ha a csajt dugja ez idő alatt már többet tett. De kinézetre látszik hogy valami kis kitartott szar emberről van szó. Kocsival megy cigarettáért, agyon van tetoválva és LCD monitorokat töröget, kis újgazdag senki...
  • dartonita
    #38
    Fake.Siman visszaallitjak a gm-ek a karaktereket.
  • Outlander
    #37
    Ha-ha-ha. A dohányzás káros az Ön és az accountja egészségére.
  • Rage47
    #36
    csak ennyi esze már nincs... :D
  • Tower Guard
    #35
    Nézzétek meg ezt is. Egy másik gyerek wow accountját is letörölték, és megőrül :)
  • Imi01
    #34
    Megérdemelte a gyökér
  • Healbacsi
    #33
    Nem neztem meg a videot mert az egesz egy marhasag..

    Toroltek a karit? A csoka belogol, ir egy ticketet. Elmondja a gm-nek, hogy a baratnoje torolte a karit.. max 1 ora es lon vissza is tert a karakter.. ennyi...
  • morden
    #32
    Ebből látszik, hogy káros a cigi a wowra is :D
    Viccelt félretéve, hihetetlen szerencséje volt a csókának a barátnőjével. Volt bátorsága ahhoz a lánynak amihez a pasinak tutibiztos nem volt. A pasi jó nagy lúzer volt, a lány meg a lehető legjobb dolog volt az életében szerintem, hogy egy huszárvágással elintézte a wow nevű addaktív szert .
  • Bren X
    #31
    Értem én és talán még szeretem is a hasonló cuccokat.
    De valahogy nem akarok egy több éve nevelgetett
    karaktert "holtan" látni, mert valaki úgy gondolja,
    hogy meg akar szivatni. Persze nyilván kettőn áll
    a vásár és nagy taplónak kell lenni, hogy a másik
    egy ilyen drasztikus lépést tegyen. A videón látott
    eseményben is két csatát vesztett ember szerepel.
    + a törölt karakter(ek)(?).
  • Bren X
    #30
    A másik oldal: :-X X-DD

    http://www.youtube.com/watch?v=ltM5jHIJFw4&playnext_from=TL&videos=ZBLZu5Mi_SI

  • nohea
    #29
    Ott a pont. De ez mentalitás kérdése: amerikaiaknak ilyen, hogy kijelentkezés, vagy akár gép kikapcsolása gyakorlatilag ismeretlen fogalmak. (De akkor is hülyén néznek rád, ha kiderül, hogy légkondid sincs...nem is vagy ember.)
    Ettől függetlenül ennél "kevésbé komoly" helyeken/játékokban se lehet jelszó nélkül törölgetni dolgokat, sz'al ezt én se értem, mért ilyen bénán van megoldva...a véletlen törléseket a "biztosantörölniakarod?igennem" ablaknak kell kivédenie, ez az írdbehogydelete egyik oldalról se túl értelmes.
  • FoodLFG
    #28
    Persze, én is írtam korábban, hogy megérdemli. Egyet is értek.
    Viszont a jelszóval sem veszít senki. Főleg úgy, hogy a sok barátnő az ilyen videókon felbátorodva mostantól majd szépen elkezdi kitörölgetni a karaktereket a különböző MMORPG-kből.
  • gyussz7
    #27
    Ha valaki olyan hülye, hogy bejelentkezve hagyja valahol az account-ját, akkor meg is érdemli. Nem kell ide komolyabb biztonsági rendszer, csak egy kis ész. Bár a gyereknek tuti nem volt sok, ha idáig fajult a dolog. És ahogy már lentebb írta valaki: Egy levél egy game master-nek, és a karakter - a game master elérhetővé válása után - 2 perccel újra játszható.

    Nekem egy 6-8 hónapja törölt karaktert is visszaállítottak egyszer, segítőkészen.
  • thsanyi5
    #26
    Amit a monitor kapott inkább a csaj érdemelte volna. Próbálja megbeszélni ha baja van, ha nem megy hagyja ott és kész. Láttam már jó pár ilyen videot. Nem értem az ilyen mit képzel magáról. Ezzel biztos nem javít a helyzetén. Ha eddig is kevés törődést kapott lehet megvan az oka. Pl már nem szereti a barátja. Ha ez így van akkor most már nem, hogy keveset foglalkozik vele hanem még utálni is fogja. Mellesleg a karikat pedig vissza is kapja majd.. Érdekes módon a dohányzás miatt nem így reagálnak az emberek. Én azt jobban gyűlölöm mint bármit. Mégse rúgtam még fejbe senkit amiért képes és kérdés nélkül rágyújt tőlem fél méterre, pedig megérdemelné. De ez van, mindig a kockákat bántják. Valahogy szúrja az emberek szemét az ilyen hobbi. Amúgy meg nem kéne egy-egy játékot a valósággal hasonlítgatni. Ez nem egy pixel kupac. Ezért online játék. Van akinek barátai vannak itt. Nekem is vannak és jó részüket ráadásul valóságból is ismerem. Akkor mennyire is vagyok antiszociális? Igazi barátokkal játszok. Mellesleg nem a cuccok teszik a karaktert. Igenis nagyon sok skill kell hozzá. Aki nem így gondolja próbálja meg, addig biztos nem látja majd úgy mint előtte. Van persze easy mód, de van olyan rész amit jó ha a játékosok 2%a tud teljesíteni. Az extra biztonsági funkció csak arra való egyébként, hogy ne töröld véletlenül a saját karidat mert félre kattintasz.
  • QpaQ
    #25
    HÁHÁ:D
    Egy ilyen akció még mindig jobb, mintha a csaj mindenkivel megcsalná, amíg az idióta wowozik, bár előbb-utóbb az is eljön.
  • FoodLFG
    #24
    Hát tényleg nem úgy gondolkodok, mint a Blizzardosok. De ez az extra biztonsági funkció nem nagy kunszt. Amennyi erővel beírja a júzer, hogy DELETE, annyi erővel a jelszavát is beírhatná és máris biztonságosabb a rendszer. Az ilyen esetek ellen védhet, de a többi júzernek sem plusz kellemetlenség...
  • cateran
    #23
    Hat igen,az ilyen "valaki mas altal torlodnek a karakterek" szitu olyan gyakori dolog.hogy erdemes lenne extra biztonsagi funkciokat beepiteni.....a delete beirasa a veletlen torles ellen van..ennel tobbre miert is lenne szukseg a kifacsart agyad szerint?
  • gmagich
    #22
    Én szimplán otthagytam volna a srácot a csaj helyében... sokkal inkább, mint hogy a hátamba baxxxa a konyhakést :S Lehet, hogy már nem él szerencsétlen :D Mindenesetre minden tiszteletem az övé, hulljanak csak az ilyen férgek, akiknek többet ér néhány paréj pixelmajom, mint egy kapcsolat. Ha meg szar a csajjal, akkor szórja ki az ablakon. Idióta barom. MEGÉRDEMELTE!
  • FoodLFG
    #21
    Nem ugrottam át a hozzászólás, csak számomra semmi értelme sem volt, mert nem ismerem a játékot, csak azt láttam, hogy valami beírogat a csaj. Láttam, hogy be volt jelentkezve, de attól még ott jelszó is lehetett volna. Nem tudtam, hogy bejelentkezve ennyire egyszerű törölni ebben a játékban. Egy jelszó újrakéréssel való törlés sokkal logikusabb ilyen esetben, mint ez az egyedi DELET megoldás.
  • Narxis
    #20
    az én wow karakteremet senki se bánthassa me különben ölök!!!
  • kissssss
    #19
    egyeseknek már az is luxus hogy visszább olvassanak néhány kommentárt.
  • Loverman
    #18
    látom a tizenötös hozzászólást átugrottad. A csávó nem lépett ki a játékból, úgyhogy nem volt szüksége a csajnak a jelszóra. Amit meg beírogat az a DELETE. Ha ki akarsz törölni egy karaktert akkor a véletlen elkerülése végett van ez a módszer, be kell írnod egy dobozba hogy delete. Persze lehetne egy yes/no kérdés is.
  • fkomment
    #17
    A csaj örülhet ha még életben van..:)
    Én amúgy tuti hogy több milliós pert akasztanék a nyakába. Az ilyenért manapság már börtönbüntetést is adnak. Virtuális lopás, rongálás, miegyéb..
  • FoodLFG
    #16
    Hát ez az. Miket irkált be ott a csaj ?
    Megadta a neki a jelszavait ?
    Mekkora egy lúzer. Meg is érdemelte. :DD

    Mondjuk a csaj meg hülye picsa, egy saller minimum kijár neki. Szépen egymásra talált ez a két idióta.