Ötvös Tibor

Visszatér 2D-be a Mortal Kombat 9

A napokban bukkant fel a neten egy rejtélyes filmecske, melyben ismertebb színészek egy egyértelműen a Mortal Kombathez kapcsolódó jelenetsort adtak elő.

Azóta kiderült, hogy a Warner Bros. ezzel a rövid, de annál látványosabb filmmel jelezte a rajongóknak, hogy újraéleszti a mozifilmet. A legtöbben azonban csalódtak, hiszen elsőre mindenki úgy vélte, hogy a Mortal Kombat 9 reklámhadjáratát kezdte meg a kiadó.


A mai napon azonban végre bemutatkozott a kilencedik játék is, mely alapos változtatásokon megy keresztül. Az első és legfontosabb, hogy a Mortal Kombat 9 visszatér a 2D-s világba. A második, hogy az új rész jóval brutálisabb lesz, mint elődjei (a képregényes részt most ne vegyük ide) és a Fatality mellett visszatér a Babality, Friendship és Animality is.

Ed Boon pedig azt is elárulta, hogy a Mortal Kombat 9 története lesz minden idők legjobban kidolgozott sztorija - legalábbis a verekedős játékok között. Szerencsére pár perce felbukkant az első trailer is, melyet mindenképpen érdemes megnézni. Rossz hír, hogy a Mortal Kombat 9 csak konzolokra jelenik meg.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akinél nem töltődik be a trailer, az itt nézheti meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • fuszhi #20
  Nagyon zsír hogy kijön PC re, mert a konzol gombjai nem alkalmasak hogy megcsináld amit szeretnél, zseniális hogy 2D-ben csinálták meg és visszatértek a régi életérzéshez, s ötvözték a többi részben jól bevált darabokkal. Már toltam iksz bokszon ;) nagyon ott volt. Remélem mihamarabb Pc -n is örülhetünk. Amit a kezedbe fogsz konzolt, vagy mit annak a nyele nem merőleges emiatt másként is ál a hüvelyk ujjad rá. Rayden se csinálja amit kell, hiába húzogatom a jojstick szerü egykezes gombját jobbra balra. Nem fekszik már bocs. Billentyűben még nem csalódtam. Story mód ban: Shao kan ellen ezért nem lehet normálisan győzni, mert a kezem nem áll rá egy olyan mozdulatra ami biológiailag nyakatekert a hüvelyk ujjamnak. A konzol karjai lehetnének párhuzamosak. Egy autós játéknál mindegy, de itt konkrétba gyorsan kell a kombinációt és pontosan, ha kicsit ferdén húzod a bal karját, akkor már nem csinálja a trükköt és shao kan meg ku vára le zarja előveszi a zöd mágiát és odab sz. Itt kb 3 at se tévedsz és , pláne ha nyom egy 52 százalékos kombót. utána már nem sok van hátra. Billentyű párti vagyok. kis ütés nagy ütés kis rúgás nagy rúgás block azt cső a négy irány alatta és mint a mk1 tisztára csak felújítva grafikailag és stb.
 • Szefmester #19
  :) azért ez fun beszólás volt.. bár a box mellett nekem is csak ez az érvem vn ha meg akarnám győzni magam egy konzolról..
 • Loverman #18
  LOL :D
  te mindig valami ilyesmit nyögsz be, nagyon szánalmas...
 • zedow #17
  nem rossz, veszek egy boxot, arra warezolni is konnyebb :)
 • Justil #16
  gyerekek, hosszú, ínséges esztendők óta ez az első normálisnak tűnő mortal kombat. nekem ugyan nincs konzolom, de ha ez a játék tényleg olyan lesz végül, mint amilyennek ez a trailer sugallja, akkor gondolkodós :)
 • Csumbi #15
  oldschool fatality's :D
 • Csumbi #14
  szerintem allat lesz, az eddigi legjobb ha minden ugy lesz ahogy itt a videoban latszik. (a csontok megjelenese ude szinfolt :D) Bar nehezmenyezem h nem jelenik meg pc-re, hiszen valoszinu h volna ra igeny, csak ugyebar, folyton felmerul a warezolas problemaja. kar h a pc-s tarsadalmat sulytja eme "diszkriminacio", pedig ugyanugy mukodik a warez konzolokra is. na de mind1. ha mashol nem ha jutubon nezem majd a videokat a jatekorol miutan megjelent.
 • Marko001 #13
  Nekem meg marha jónak tűnik. Lehet azért, mert a második rész volt a kedvencem és kicsit hasonlít arra.
 • zola2000 #12
  Na megnéztem a videót, és nagyon gyagyinak tűnik...
 • ffxi #11
  3D-s részek közül csak a Redemption volt a fav. De ott totálisan.