Ötvös Tibor

Öt részesre tervezik a Crysist?

Az idei év egyik legjobban várt FPS-e kétségtelenül a Crytek Crysis 2 című játéka, mely a legújabb hírek szerint decemberben jelenik meg.

Ám a játékot kiadó Electronic Arts már jóval előrébb jár és egy friss interjúban az EA Partners vezetője, David DeMartini már a harmadik, negyedik és ötödik Crysis részről beszélt. "Biztos vagyok benne, hogy folytatjuk a sorozatot (legalább az ötödik részig) és a Crytekkel való együttműködést. Megtartjuk, amit megígértünk a fejlesztőknek, akik egyébként remek és hihetetlenül lojális partnereink."

A Crysis 2-ről szerényen csak annyit mondott, hogy "egyértelműen az év játéka cím esélyese" és bár most az emberek azon vannak "kiakadva, hogy mennyire jól néz ki, de majd meglátják, hogy ez csak a felszín. A Nanoruhának köszönhetően ugyanis bármit megtehetünk New Yorkban és biztos vagyok benne, hogy simán felveszi a versenyt a Bungie Halo játékával vagy az aktuális Call of Duty programmal."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darkerlomy #4
    van akinek tetszik és szerintem jobb minden játéknál a szar COD-nál a szar Halo- nál
  • opeca #3
    Jól van, 5 rész, mikor még a második sem jelent meg. Nagyszerű.
  • Skynet #2
    Milyen versenyt? Grafika? Játékmenet? Multi?
    A grafikát még elhiszem. A játékmenetet igen kérdésesnek tartom főleg a HALO-val szemben (Cod-ra nemkérdés hogy ráver,mivel az csőgame agyonscriptelve). Multi? A HALO-val szemben biztos nem,az új COD játék tréács féle szemét azzal biztos...De egy már most polcokon lévő BFBC2-vel vagy egy új MOHA-val szemben elvérzik...

    Év játéka? Lol...
  • NEOreg3 #1
    "simán felveszi a versenyt a Bungie Halo játékával vagy az aktuális Call of Duty programmal"

    hűűha, azokkal kb bármi felveszi a versenyt (az eladást kivéve)