Ötvös Tibor

Klasszikus RTS lesz az Act of Agression

A klasszikus stratégiai alapokra épít az Act of Agression.

A '90-s években a valós idejű stratégiai játékok többnyire ugyanarra az alapra építettek: nyersanyag-betakarítás, építkezés, egységtermelés, harc. Mára ezek az elemek átalakultak, pár el is tűnt és a legnagyobb RTS-rajongók számára ez nem túl kellemes érzés. Aki hiányolja a megszokott, vagyis mára "ósdinak" is nevezhető formulát, annak tökéletes választás lesz az Act of Agression.

A Wargame sorozatot készítő Eugen Systems már jó ideje dolgozik a 2005-ös Act of War folytatásán, mely 2020-ban játszódik és három frakció közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat, majd indulhat az építkezés, gyűjtögetés és harc. Az Act of Agression nem kapott még megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Angelus1991ster #9
  Ezért vannak magyarok és magyarországiak Hazánkban.

  Nekem se tetszik, az ilyen érzelementes népségeknek a jelenléte. Egyből elutasító volt a javaslattal.

  Nembaj maradjon az ilyen, átlagos játékoknál. Azok mindenkihez szólnak. Nincs semmi baj ezzel, szórakoztatóak. Csak már unalmas, hogy csak amerikai, orosz, német, kínai és az aktuális terroristák vannak a játékokban.
  Nem gondolom , hogy politikát, "nácizmust, hungarizmust" vinnék be a játékiparba azzal hogy 1956-os forradalomról vagy Budapesti csatáról készítenénk FPS-t, aki ezt hiszi azzal bajok vannak.
  Inkább azzal, hogy alkalmatlanokat nevezzünk ki és pénzszivattyúnak használjuk - ilyen a "magyar" filmipar is.
  Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.15. 17:48:03
 • Tetsuo #8
  Az a baj, hogy te (és sokan mások) nem tudsz elszakadni a pénztől. Lelkes kapitalista fogyasztóként eszedbe sem jut, hogy lehetne más mérték is. A faékegyszerűségű materializmusod abszolúte kielégíti az a szolgáltatás, aminek nagy a felvevőpiaca. Ez örvendetes, de nem kell leszólni azt, aki a rendszeren kívül gondolkodik, akinek más az igénye. ;-)
  A "turbó" helyett ildomosabb a patrióta vagy nemzeti érzelmű, de a te nézőpontodból pontosabb a "magyar" kifejezés.
 • Molnibalage #7
  Félelmetes, hogy turbók már ezen is rugóznak? Akarsz ilyet? Keres fejlesztőket és finanszírozd. A piac azt fejleszti, amire úgy tűnik, hogy igény van. Erre nincs igény, mert a felvevőpiaca kb. 0.
 • Angelus1991ster #6
  Melyik az a 2 vh.-s RTS játék magyar páncélosokkal?
  Ha a Sword of Justice-ra gondolsz, azt törölték és Timelines Assault on America néven jelent meg. De bennt hagyták a magyar egységeket.


  1848-49-es jó csak azért 2014 van és kéne egy új. De ez nem a külföldiek felelőssége, hanem a hazai játékfejlesztőké.

  Nem hiperszuper AAA kategóriás játékot. csak legyen már valami magyarsághoz köthető dolog ( harckocsi, huszáregység ,sorolhatnám) az általuk fejlesztett játékokban. Ha már ennyi játékfejlesztő van Hazánkban. a WG-s játékokban sajnos csak évek múlva lesz magyar vonatkozású harci egység.
 • MuldR #5
  48-49 szabadsagharcrol van egy strategiai jatek, Keszul egy 2 VH RTS magyar tankokkal, a WOT ba lesznek magyar tankok valamint a WoWs ban lesznek Monarchia hajoi. Szal valami csak lesz/van.
 • Angelus1991ster #4
  Legszívesebben mindegyiknek beszólnék, hogy miért hanyagolják a magyaroknak szóló játékfejlesztést. "bűnös" nemzet vagyunk vagy mi a túró. Valahol biztos kell lennie egy rejett, burkolt ukáznak. Csak ez lehet a magyarázat. Magyar fejlesztők jó része nagy tettnek tekinti , ha magyar feliratot tesz a játékba. Mintha ez nagy szívesség lenne. Akkor ne tegyék.
  Önkéntes feliratozók úgyis megtudják csinálni.

  Nembaj készüljenek továbbra is a sci-fi , modern világos, fantasy témában. Biztos finomabb az adott franctudja melyik drog fogyasztása, mint egy kis hazai ízt vinni a játékiparba.
 • Angelus1991ster #3
  Ha kommunizmus lenne még esküszöm, olyan klasszikusok jelennének meg .

  Sajnos kell a magyarnak 45 óta a diktatúra , hogy jót alkosson.
  Tetsuo igazad van. Sajnos ez is az önkéntesekre vár.
 • Tetsuo #2
  Egyetértek, de sajnos ez irreális elképzelés, mert a "magyar" kormánynak nem érdeke semmi, ami jó a magyar nemzetnek, már 1945 óta.
  Pl. a honfoglalásról vagy a magyar mitológiáról ill. egy-regy történelmi/mitikus személyiségről lehetne játékot vagy akár filmet készíteni, ha beleadnak mindent, simán lehetne kultuszfilm is vagy valaminek a kezdete.


 • Angelus1991ster #1
  Magyar fejlesztők is összedobhatnának egy magyaroknak, nekünk szóló rts játékot. Állam az ilyen fejlesztéseket támogathatná. Nem a semmitérő nézhetetlen magyar filmeket.
  Rengeteg esemény van. Total War szerűen meglehetne csinálni a Magyar-Török háborúkat. Vagy lenne 1956 vagy 1848-49-es fps játék.

  Nembaj ameddig a külföldi csöcsön élnek addig csak pc játék újság mellékletbe veszem meg vagy a másik módszerrel.

  Ezideáig egyetlen játék készült részben nekünk. A Timeless Assault on America. Ott a fejlesztők a magyar egységeket belerakták a játékba.