Ötvös Tibor

Megint csúszik a Mafia II és a Max Payne 3

Sajnos rossz hírrel kell szolgálnunk minden önjelölt maffiózónak. A Take-Two legújabb beszámolójában ugyanis szinte minden nagyobb címének megjelenési dátumát eltolta - köztük a Mafia folytatásásét is.

De kezdjük az elején. A Rockstar gőzerővel dolgozik több játékon is, ám a már régóta esedékes Red Dead Redemption még mindig nem áll készen a megjelenésre. Ezért a kiadó úgy döntött, hogy április elejéről áttolják a premier dátumát május 21-re ezzel újabb egy hónapot adván a munkálatokra.


Nem járt ilyen jól a Mafia II, mely elméletileg 2010 első félévében kellett volna, hogy megjelenjen, ám a kiadó a mai napon a harmadik negyedévre csúsztatta át a programot. Ugyanebben az időszakban lát napvilágot az L.A. Noire, a Max Payne 3 és a Sid Meier’s Civilization V is.

A kiadó örömmel jelentette be, hogy a GTA IV átlépte a 15 milliós eladási számot, míg a BioShock folytatása alig egy hónap alatt 3 millió példányban talált gazdára. Az elemzők szerint a Big Daddys FPS 7 milliós eladásokkal zárja majd karrierjét.

A legújabb hírek pedig már arról szólnak, hogy a Rockstar az E3 előtti napokon jelenti be hivatalosan is a GTA ötödik részét, ám ezt a fejlesztők közül senki nem kommentálta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Renátó1985 #13
    maffia 2 tuti vétel megjelenés napján bármi áron :)
    max payne rajongó vagyok és kíváncsian várom a 3.-ik részt nekem bejön a stílus váltás, de azért megvárok majd néhány értékelést mielőtt megvenném
  • noname23 #12
    Ja te mondod gyepes???
    Vedd már észre te leszel az ha ilyen faxságokat irogatsz!

    Neked a Lessie-t is el lehetne adni egy csivavával vagy akár egy tehénnel is te azt se vennéd észre.

    Maxpayne-ből egy kivénhedt csövest csináltak kb ami a képen jól látszik is
    és ne is várjunk csodát egy szar ps3 átirattól
    addig itt nem lessz semmi jobb még ki nem adják a kis ps5-üket majd kb 10év múlva
    mert ps4 kb egy 2008as szuper pc szintjét fogja elérni ha végre kijön
    MOST meg még mindig a kiszuperált 2005-ös grafikánál tartunk ha észrevetted mert csak papiron léteznek a fejlesztések pl:Pixel Shader version 4.0 Vertex Shader version 4.0 Dx11 DirectX 10.1
    DE ha szépen megnézed a a játékok forrás kódjait láthatod maximum Dx 9c és 2.0-át használnak mivel a legtöbb játékot konzolról importálják Pc-re és ugyebár az utcsó konzolos fejlesztések nem most voltak mert kényelmesen elvannak a fejlesztők magukkal minek dolgozzanak pl:Fifa sorozat :)
  • zorrobomber #11
    Úgy ni, haladj csak tovább a begyepesedés kényelmes útján. Kellemes nyugdíjas éveket!
  • Loverman #10
    apró részleteken? bármelyik Max Payne rajongó megveti az új részt. "másik" főhős, más stílus, más helyszín, más sztori, más fejlesztőcsapat... csak a neve Max Payne. innentől pedig felőlem lehet az évszázad játéka
  • Indigo #9
    Hülyegyerekek: fail...
  • JaSoN HuNTeR #8
    Ez fail. Mindig csúszik...
  • bertino #7
    #4 #5

    fail.
  • tyuklepes #6
    Van egy olyan sanda gyanúm, hogy, khmmm ... egyesek fennakadnak apró részleteken,főleg a nagy egészhez viszonyítva. Miért ez a nagy utálat? Lehet utálni, ofkóz, de, mondjuk, a kész termék ismeretében.
    Persze, lehet nekem alacsonyak túlzottan az igényeim :)
    Sokkal jobban zavar a Maffia 2 GoW-nyúlása, de attól független nem gondolom, hogy rossz lesz, csak 'kevésbé eredeti' ...
  • Oláh Herkules #5
    najó mostmár menjenek már el a jó k anyjukba a mafia2 tologatással. duke nukem forever?
  • Csaba #4
    Ha így haladnak a Mafiával, a GTA 5 hamarabb fog kijönni.
    Tiszta gáz, amit művelnek. Év végén meg majd áttolják 2011-re. Duke Nukem Forever szagot érzek a levegőben...
    Nem tudom, mit kell annyit tökölni vele. Ha készen van, mire várnak? Ha azt nézik, mikor lehetne nagyot kaszálni vele (undorító dolog lenne), akkor sosem adják ki, mert mindig lesz valami nagy név, ami kijön. Ha meg azért csúsztatják örökké, mert ennyit kell toldozni, foltozni, tele van buggal, akkor meg dilettánsok.