Ötvös Tibor

New Yorkban játszódik a Crysis 2

A Crysis 2 nagy változtatásokat tervez elődjéhez képest. A legnagyobb és legmeglepőbb váltás a környezetet éri, melyet az őserdőből áthelyezte New York városába.

Eddig szinte semmit nem lehetett tudni az elméletileg idén megjelenő Crysis folytatásáról, ám a legújabb Official PlayStation Magazin részletesebben is beszámol a játékról. Kezdjük a legfontosabb és talán legnagyobb csodálkozást kiváltó újdonsággal. A Crysis 2 átteszi székhelyét az őserdőből New York városába. Vagyis nem szakítanak az elődben és a Far Cryban használt dzsungeles környezettel, csak ezúttal a betondzsungel lesz a kalandjaink helyszíne. A borítón látható kérdés (Idegenek támadtak New Yorkra? Semmi gond. Lődd szét az arcukat a Nanosuit 2.0-val) után egyértelmű, hogy ezúttal is idegenek ellen kell majd harcolnunk.



Sajnos ennél többet nem tudhattunk meg, mivel a magazin csak februárban válik elérhetővé, de az abban leírtakról mindenképpen hírt adunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darkerlomy #13
    el lehet ballagni
  • BRobee #12
    Uhh, ez a 2000 órányi FPS tapasztalat.. Játékról beszélünk, nem szakmáról... Ha netto 2000 órányi Oracle, vagy .NET prog. tapasztalat lenne.. Jobban hangzana első olvasatra...:)
  • jaspercry #11
    krizisnek nem tetszett a története,viszont multy-ba rengeteget nyomtuk (HUNterClan),többet magammal! Gyere a protiba veszem az atomot! a Hatalmi harc nagyon jol sikerült! még a mai napig csak cod4-5-6 ér fel vele!
    szinglit nem játszom,a krizis 2 multy! gyertek majd jol ki lesztek oicsázva!
  • Zolivok #10
    Nekem több mint 100,000 forint értéknyi játék figyel a polcaimon és 2000 óra FPS tapasztalat, és mégis a Krízis nekem 1xrűen bukta nem is volt multi de tudom mostmár kidobták azt is de akkor is..bááár megkelllhagyni ez a téma jobban bejön ami a 2.nak lesz
  • Balumann #9
    Engem meg az érdekelne, hogy annak mi köze ahhoz, hogy tetszik-e a játék, vagy sem. Space Invaders meg egy klasszikus játék, C64 -en még imádtam, talán nagyobb volt az értéke (vagy jelentőssége), mint a Crysisnak.

    A Warhead 1x végigjátszható volt számomra is, 1 -et 4. pályánál abbahagytam.
  • Nazir #8
    Hedgehunter és Narxis polcán azért megnézném hány db eredeti játék figyel.
    Kb egysem. Ha a Crysis szar volt akkor ajánlom nektek mondjuk a Space Invaders-t. Annyi az értéke napjainkban mint a kommentjeiteké.
  • Narxis #7
    Jaja.
  • zooleeh #6
    azert nem csak a betondzsunglebe fog jatszodni a tortenet ,ahogy a kepen is lathato...
  • Hedgehunter #5
    Szar egy jatek lesz ez is.....
  • fft580 #4
    a tech videók után ezen már nem csodákozom a falak robbantása stb.. az első résznél a fákat döntögették, ebben me falakat robbantgattak logikus lépés és jobban is fekszik a ps3 és x360-hoz is a város romboása