Ötvös Tibor

PSP-nisz ajándékba

A sajnálatos haláleset után ezúttal kicsit mókásabb hír látott napvilágot, melynek főszereplője egy frissen vásárolt, ám használt PSP.

A 10 éves Kade Goodman Karácsonyra kapta a zsebkonzolt, melyet örömmel bontott ki és kapcsolt be. Ám a képernyőn a megszokott fekete vagy kék háttér helyett egy hatalmas pénisz képe fogadta a kisfiút. A fiú 13 éves bátyja rögtön kikapta az öccse kezéből a gépet és az apjához ment vele. "Elsőre azt hittem, hogy ez valami vicc" - nyilatkozta a helyi tévében az édesapa. "Megpróbáltam letörölni, ám egyszerűen nem sikerült. És minél tovább próbálkoztam, annál idegesebb lettem." Végül a vásárlás helyszínén kötöttek ki, ahol pillanatok alatt eltávolították a kifogásolt hátteret.

Az üzlet vezetősége fájdalomdíjként ingyenes játékokat adott a családnak, akik szerint fiúkat komoly trauma érte. Az édesapa búcsúzóul annyit ajánlott a nézők figyelmébe, hogy minden használtan vásárolt műszaki cikket be kell kapcsolni és ki kell próbálni, mielőtt azt bárkinek odaadnánk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • qetuol #16
    nem, hanem azt fogja kívánni <> helyett :DD
  • schrank #15
    szerintem dícsérjük meg a cikkírót mert nekem csak most esett le a cím szóvicce , hogy olvastam a tálcán a FF "SG.hu- PS P - nisz ..."
  • zorrobomber #14
    Nyilván ki fog égni a retinája a kiskölöknek ha meglát egy péniszt...
  • Fbn Lx #13
    Annyiból igazad van, hogy nyugodtan véleményezhetsz negatívan is, végül is ugyanannyira van jogod hozzá, mint dicsérni.

    Viszont minden bulvárosodik ma, ami nagy látogatottságot szeretne, az sg-nek ráadásul soha nem volt célja, hogy egy szűk réteget szólítson meg a lehető legszakszerűbb információval, nem tudom mi új neked ebben.
  • Narxis #12
    :DDDDDDDDDDD

    jó hír, ilyeneket még, 5 csillagot adtam neki.
  • torcipepe #11
    használati utasítás.
    erre szoktam én azt mondani, hogy olvasni már 8 évesen tud az ember, de sokan elfelejtenek.
  • Suffering #10
    én azon röhögök hogy nem birták eltávolitani a hátteret a család :D. pofon egyszerü kb 10 másodperc
  • Indigo #9
    Nem is csodálkozom azon sem, hogy még nem döbbentél rá, mekkora faszságok ezek az ovis szövegeid. "Ha nem érdekli nem olvassa el", "ha nem tetszik, ne nézd meg", stb... Idióta.
  • Indigo #8
    Eskü, hogy Loverman-t előre el akartam küldeni a picsába, mert tudtam, hogy be fog nekem szólni a kis homi ^^ Így lenne ötösöm a lottón...

    Amúgy titeket hidegen hagy a dolog? Nem is csodálkozom, hogy egyre csak süllyed és bulvárosodik az SG, ha az ilyen barmokat tartja célközönségnek...
  • Loverman #7
    ha nem érdekli a hír akkor nem olvassa el, pláne nem kommentelni hozzá? áá az túl könnyű és okos megoldás lenne