PSP-nisz ajándékba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem, hanem azt fogja kívánni <> helyett :DD
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
szerintem dícsérjük meg a cikkírót mert nekem csak most esett le a cím szóvicce , hogy olvastam a tálcán a FF "SG.hu- PS P - nisz ..." <#vigyor5>#vigyor5>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Annyiból igazad van, hogy nyugodtan véleményezhetsz negatívan is, végül is ugyanannyira van jogod hozzá, mint dicsérni.
Viszont minden bulvárosodik ma, ami nagy látogatottságot szeretne, az sg-nek ráadásul soha nem volt célja, hogy egy szûk réteget szólítson meg a lehetõ legszakszerûbb információval, nem tudom mi új neked ebben.
Viszont minden bulvárosodik ma, ami nagy látogatottságot szeretne, az sg-nek ráadásul soha nem volt célja, hogy egy szûk réteget szólítson meg a lehetõ legszakszerûbb információval, nem tudom mi új neked ebben.
:DDDDDDDDDDD
jó hír, ilyeneket még, 5 csillagot adtam neki.
jó hír, ilyeneket még, 5 csillagot adtam neki.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
használati utasítás.
erre szoktam én azt mondani, hogy olvasni már 8 évesen tud az ember, de sokan elfelejtenek.
erre szoktam én azt mondani, hogy olvasni már 8 évesen tud az ember, de sokan elfelejtenek.
én azon röhögök hogy nem birták eltávolitani a hátteret a család :D. pofon egyszerü kb 10 másodperc
Nem is csodálkozom azon sem, hogy még nem döbbentél rá, mekkora faszságok ezek az ovis szövegeid. "Ha nem érdekli nem olvassa el", "ha nem tetszik, ne nézd meg", stb... Idióta.
Eskü, hogy Loverman-t elõre el akartam küldeni a picsába, mert tudtam, hogy be fog nekem szólni a kis homi ^^ Így lenne ötösöm a lottón...
Amúgy titeket hidegen hagy a dolog? Nem is csodálkozom, hogy egyre csak süllyed és bulvárosodik az SG, ha az ilyen barmokat tartja célközönségnek...
Amúgy titeket hidegen hagy a dolog? Nem is csodálkozom, hogy egyre csak süllyed és bulvárosodik az SG, ha az ilyen barmokat tartja célközönségnek...
ha nem érdekli a hír akkor nem olvassa el, pláne nem kommentelni hozzá? áá az túl könnyû és okos megoldás lenne
föléd meg Indigo van írva de gondolom te sem vagy sötétkék
indigo - minek kell erre felhívni a figyelmet?
TE nem kattintasz erre a cikkre és kész..
TE nem kattintasz erre a cikkre és kész..
Commodore Plus4 forever!
<#wilting>#wilting>
SG... Informatikai és Tudományos Hírmagazin...
<#wilting>#wilting>
SG... Informatikai és Tudományos Hírmagazin...
<#wilting>#wilting>
Szerintem jót röhög a markába az elõzõ tulaj.
Mekkora köcsög volt már, aki rápakolta a használt psp-re a képet és úgy adta el az üzletnek. xD
Persze még mindig jobb, mintha nem mûködött volna... :Ð
Persze még mindig jobb, mintha nem mûködött volna... :Ð
https://twitter.com/foodlfg
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXDXDXDXD