Ötvös Tibor

Dragon Age: Origins - PC-n klasszikus nézetben is

Az igazi akció-RPG fanok még emlékeznek az úgynevezett izometrikus nézetre, mely a legnagyobb klasszikusokat jellemezte.

A Diablo első két része, a Throne of Darkness és a Baldur's Gate is ezt használta, ám a grafikai fejlődés elengedhetetlen volt ebben a stílusban is és manapság már szinte minden RPG vagy belső nézetes vagy pedig TPS megjelenítést alkalmaz. A BioWare hamarosan megjelenő játéka, a Dragon Age: Origins azonban választást kínál a játékosoknak.


A legújabb hírek szerint ugyanis a programban egy gombnyomással átválthatunk a klasszikus, felső nézetes izometrikus nézetre és így is végigjátszhatjuk a programot. Rossz hír a konzolosoknak, hogy ez a lehetőség csak és kizárólag a PC-s társadalomnak áll majd rendelkezésére. A Dragon Age: Origins kezdő videója elég szépen megteremti azt a bizonyos alaphangulatot. November 3-án jön a boltokba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Novell #12
    Ez a videó szó szerint odab.sz, de reméljük, hogy nem az lesz a vége, mint a Hellgate: London-nál, hogy brutálisan jó előzetesek, de maga a játék pangás...
    Bár a Bioware mindig is a szerepjátékok krémjét jelentette, úgyhogy ettől nem nagyon kell tartani.
  • Atkamon #11
    Szerintem sem a nyitó videó, mindenhol csak trailernek írják.
  • narumon #10
    Hú ez a video nagyon ott van. Egy ilyesmi jó kis harcos filmet is megnéznék. Gyűrűk ura óta nemigen volt :(
  • FoodLFG #9
    Jó a videó, végre nem rángatják össze-vissza a kamerát, mikor kardal átszúrnak valakit. Rendben van. ^^b
  • Bornirt #8
    Ez új hír? Ezt eddig is tudtuk...
  • blessyou #7
    Mondjuk asszem, ez nem a nyitó videó, mert itt már összeállt a csapat, ahogy elnézem, márpedig ezekkel a szereplőkkel a játék során ismerkedünk meg. Nem?
  • Loverman #6
    Amúgy nagyon durva játék lehet ez... a Bioware végre csinál egy klasszikus fantasy-t ami nem license-re épül, és úgy tűnik, telepakolják minden jóval. Nemrég jelent meg a karaktergeneráló ahol a háttér megválasztása biztos hogy nagyon fontos és kihat majd az egész játékra. Biztos felhasználják a tapasztalatokat a Mass Effect-ből, és a konkurens cégek játékaira is vethettek pillantást (az hogy az elfek el vannak nyomva és sokáig az emberek rabszolgái voltak, nem cseng egybe a Witcher világával ahol a "nem emberek" szinte másodrendű kisebbségiek?). Egyébként meg a Baldur's gate szellemi örökösének titulálja a Bioware..
  • Loverman #5
    DK2-ben inkább az volt az újdonság hogy a megszokott izometrikus nézetből át lehetett váltani másba. A Dragon Age-ben fordítva lesz, az izometrikus lesz a "specialitás".
  • kicsizoz #4
    A Dungeon Keeper 2-ben már volt ilyen lehetőség, pont 10 éve jelent meg 1999-ben! :)
    A videó közelíti a Blizzard minőséget, vagyis nagyon rendben van!
  • Daffit #3
    Viszont a Baldur's GAte gyönyörű rajzolt grafikával ment.