Ötvös Tibor

Crysis 2 nanoruha teaser

Megérkezett az első felvétel a Crytek minden kirendeltsége által fejlesztgetett Crysis folytatásából, melyben az új Nanoruhát vehetjük szemügyre. A kölni GamesComon végre csepegtettek pár információt a folytatásról - igaz, mindössze az új főhős ruhájáról tudattak pár dolgot a jelenlévőkkel.

Sajnos a főhős személyéről továbbra sem szolgáltak semmilyen információval, ám egy rajongónak minden egyes új adalék kedvenc játékából maga a paradicsomi gyönyör. Így a most bemutatott, új Nanoruhát prezentáló, mindössze egyetlen perces teasert is milliók nézték meg alig egy óra alatt.


Az N2 kódnéven futó öltözék megvéd a kinetikus energiától, a lövedékektől, adrenalint pumpál felhasználójába a félelem leküzdésének érdekében és megóv a nagy hőmérséklettől is. Ráadásul elődjénél érezhetően könnyebb is lett, de a további részleteket a Crynet Systems honlapján olvashatjuk el. A Crysis 2 2010-ben érkezik PC mellett konzolokra is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zOMG #8
    masszív :P nyami:)
  • neoG #7
    Azt megadom...ha valaki ilyenbe jelenne meg vhol:D
    Megyek le is védem a jogokat, és nekiállok varrni egyet:D
  • slickboy #6
    Lehet motoros bőrszerkó helyett is beválna...
  • nalidzsizpáuvö #5
    "egy rajongónak minden egyes új adalék kedvenc játékából maga a paradicsomi gyönyör"

    Ez oszt' igen! ;-D
  • armageddon666 #4
    Ez már a csúnyított CryEngine3mal jön? :\ remélem annyival kisebb lesz a gépigény is amennyivel gyengébb az engine ^^
  • fft580 #3
    Ez a ruha nem hogy értelmetlen csak a történetben felhasználhtó dolgokkal lett több, de még rondább is és nagyobb mint társa szóval a könnyedséget nem értem... erő módban ígyis 10m-re ugrott mi változott akkor nem olvasnak az ufók a fejünkben?:D Szerintem csak nagyobb célpont lett emberünkből, és elveszti sportos erőteljes külsejét.... Most ha ezt megnézitek: http://www.tweakpc.de/forum/members/basealien-albums-crysis-picture365-crysis-us-nanosuit.jpgÉs az új ruhát, lesír róla hogy ugyan az, csak nagyobb szuszpenzor meg izmok vannak... Mintha a ruhát cartooizálták volna... Deh mindegy remélem ennek ellenére jobb lessz mint az eddigi crysis-ok.
  • ffxi #2
    Sztem ebbe a ruhába ugyanúgy meg lehet halni, mint az első részben :P Hát nem kevésszer haltam meg :)
  • JaSoN HuNTeR #1
    Ugyan az. Annyira nem változott sokat.