Ötvös Tibor

The Lord of the Rings: War in the North bejelentve

Az Electronic Arts visszaadta a Gyűrűk ura márkanevet jogos tulajdonosának, melyeket most a The Saul Zaentz Company szerzett meg.

Nemrégiben még arról kellett beszámolnunk, hogy az Electronic Arts - a joglejárat után - visszaadta a Gyűrűk ura márkanevet jogos tulajdonosának és többet nem óhajt Középföldén játszódó programokat készíteni. Az mondjuk egy percig sem volt kétséges, hogy a névre valaki gyorsan lecsap majd, hiszen még a leggyengébben sikerült játékot is eladta a jól csengő név. A jogokat végül a The Saul Zaentz Company szerezte meg és a Gyűrűk ura mellett A hobbit nevet is felhasználhatja majd játékaiban.



Mindenesetre a számomra ismeretlen cég június 22-én már be is jegyeztette a The Lord of the Rings: War in the North címet, mely a következő Gyűrűk ura program lesz. A fejlesztők ennél a pontnál behúzták a féket és egyetlen mondatot sem hajlandók elárulni a játékukról. Szóval nem lehet tudni, hogy a szokásos hack'n'slash vagy esetleg egy jó kis stratégiát takar a cím, ráadásul még megjelenési dátum vagy célplatform sem lett megnevezve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #6
    Na remélem egy jó kis középföldés RPG lesz, amit nemcsak onlineon lehet játszani (LOTR Online), hanem lehet külön single és multiplayer.
  • Vardar #5
    Mind a BFME 1 mind a 2nek a betöltőképernyőjén ott van a felirat miszerint minden Gyűrűk Ura jog a Saul Zaents Companyt illeti.
  • rumkola #4
    Náluk csak a jogok vannak, majd valami játékkészítő csapat fogja leprogramozni - megbízásból...
  • Zsolek123 #3
    nem, viszont nem hangzik rosszul...
  • NEOreg3 #2
    hallott már valaki a The Saul Zaentz Company-ról? D:
  • aadam #1
    remélem ez nem olyan dedós játék lesz mint az aragorn nem tudom micsoda...