Ötvös Tibor

Magyar stratégia Artúr király udvarából

Magyar fejlesztésű játékról mindig is örömteli dolog beszámolni, ugyanis kis hazánk - méretéhez képest - elég sok sikert volt képes kitermelni és bebizonyította, hogy sok tehetség lappang a honi programozó kezekben.

Insane, Haegemonia, Ecco, the Dolphin, Imperium Galactica, Codename: Panzers. Csak pár cím, melyek külföldi játékosok fülében sem cseng ismeretlenül. És remélhetőleg - a jelek legalábbis erre utalnak - a Neocore legújabb stratégiája, a King Arthur is elődjei sorsára jut majd. A lenti videón lehet látni, hogy a grafika kiváló, de ennek sajnos meg is lesz az ára.


A King Arthur hivatalos rendszerkövetelménye szerint egy Intel Core 2 Duo 6420 vagy egy AMD X2 5000+ procira lesz szükség. Az 1,5 giga RAM még elfogadható, ám a videókártyánál már komolyan a zsebünkbe kell nyúlni. Egy Nvidia 8800 GT vagy Ati Radeon 3850 kell 512 MB RAM-mal. A minimum azonban meglepően alacsony: Nvidia 6600 256MB vagy Ati X700 256MB, 1 GB RAM, AMD 3000+.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atomreaktor #19
    csak nekem tűnt fel, hogy tiszta Gyűrűk Ura feeling?:) de úgy is mondhatnám, hogy koppintás, szerintem ötlettelen:( de inkább mennek a biztosra, mint hogy valami újat találjanak ki, meg tudom érteni.
  • Molnibalage #18
    Ember. Most nagy nehezen még életben maradok. Elsőre lehetelen megcsinálni. Pontosan ismertni kell, hogy a gép mit csinál. Olyan flottát küld rád az elején amit csak akkor lehet szétkapni, ha van két űrvédelmi ágyúd és egy űrállomásod. Még így is elveszik az összes hajód. A kalózokkal és csempészekkel utána semmit sem tudsz kezdeni olyan brutál flottájuk van.
  • Zocsi #17
    Melyik fajjal tolod, mert az sem mindegy!?
  • Molnibalage #16
    Nekem nem megy. Jött az egyik birodalom támadása. Kivédtem. Aztán jött egy olyan kalóz flotta, hogy a két birodalmat összesen megenné. Vicc az egész. Már bánom, hogy megvettem.

    A játék sigle mission része meg nem műdik elszáll a gépen. A videókat sem játsza le. Igen, a patch fent van.
  • mousee #15
    IG2 gyermekkorom egyik mérföldköve. Szerintem mind a mai napig a világ egyik legjobb játéka. Szerintem fel is rakom megint :)

    (amúgy végig lehet tolni nehéz szinten is. legalábbis nekem 13-14 éves fejjel összejött :P )

  • Molnibalage #14
    Na de még normál alatt is van szint! A mosani normálnak kéne lennie könnyűnek...
  • rhonkhan #13
    a játék nagyon hasonlít a TW (Total War) játékokra, és azok nekem tetszenek, a képek alapján a grafika és a stílus már megfogott, ha nemlesznek benne bugok, akkor ez tuti hogy nagyon fog tetszeni nekem :)
    Mikor adják ki a gamét?
  • Randal #12
    Az IG2 nekem is nagy kedvenc és mostanában is játszok vele mivel nagyon jó és komplex. A normál fokozat meg szinte minden játékban könnyű. A nehézségi szint nem mindig a gamerekhez igazodik.
  • szily3 #11
    Aki ócsárolná, először olvassa el EZT. Érdemes!!!

    Én bízok benne, hogy tényleg ütni fog a játék. Minden adott, a fejlesztők is profinak tűnnek. A PC-met tenném rá, hogy a fent említett játékok között fogják emlegetni ezt is két év múlva. <<<OLVASD EL!
  • Molnibalage #10
    A Panzer General még régebbi és még azzal is el szoktam játszogatni néha.