Ötvös Tibor

2008 legjobb játékreklámjai

Mondhat bárki bármit az Electronic Arts mutat bizonyos "javulást" a játékosokhoz való viszonyában. Természetesen továbbra is ontják magukból a jól bejáratott sorozataik legújabb részeit, ám ezek mellett felbukkannak új címek is.

Ráadásul egy bukta sem lehet akadálya az újabb esélyeknek, elég csak a Mirror's Edge vagy a Dead Space történetére gondolni. Az egyik játékmagazin, a neves That Video Game Blog előkereste és feltöltötte 2008. legjobban sikerült és legötletesebb reklámjait, melyeket játékokhoz készítettek.


A listán valóban hangulatos és érdekes spotok szerepelnek, ám a legjobban - szerintem - a Tiger Woods PGA Tour '09 reklámja sikerült. Történt ugyanis, hogy a 2007-es golfprogramban maradt egy elég komoly baki, melyet csak Jézus ütésnek neveztek el. Ebben Woods a vízen állva ütött el egy labdát. Az EA kihasználta eme bakit és egy nagyon ötletes reklámot épített köré, melyet kifejezetten bugot észrevevő Levinator 25-nek címeztek.

Azért érdemes a többi résztvevőt is megtekinteni, hiszen mind a Mercenaries 2 mind pedig a Left 4 Dead reklámja elég jól sikerült.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • schrank #5
    való igaz hogy az EA-nek volt tavaly a legjobb játékreklámja csak nem szar, hanem ez bár itt is vannak golfra utaló elemek

  • Sance231 #4
    Poénos a beágyazott videó, de azért a blogon is kiemelt Prince of Persia előzetes egyértelműen, objektív nézőpontból is szétbüntet minden mást idén. Inkább azt kellett volna betenni, vagy legalább megemlíteni, hogy mi is a legjobb :).
  • Vardar #3
    Ez a reklám fááááááááááááááááááááj:D
  • bertino #2
  • Vogel #1
    gáspárlaci nfs-e verhetetlen...