Ötvös Tibor

Visszatér a Syndicate

A régi motorosoknak bizonyára kellemesen cseng a Syndicate vagy a Syndicate Wars neve. A játék a karrierje csúcsán lévő Bullfrog produktuma volt és a kilencvenes évek egyik nagy klasszikusa lett.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Peter Molyneux szívesen folytatná olyan sikerjátékait, mint a Dungeon Keeper, a Magic Carpet vagy a Syndicate. Ám a zseni végül egy teljesen más játékon kezdett el dolgozni (ennek kiléte még szinte államtitokként kezelendő) és a remények szép lassan elúsztak.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ma azonban a Chronicles of Riddick és a zseniális The Darkness alkotógárdája, a Starbreeze bejelentette, hogy az Electronic Arts-szal közösen elkészítik a kultikus Syndicate legújabb epizódját. Sajnos ennél több információ nem látott napvilágot, de azért megnyugtató a tudat, hogy jó kezekbe került a franchise.

Már csak az a kérdés, hogy maradnak a régi formulánál vagy egy kellemes akciójátékot kerítenek belőle. De egy Mass Effect-szerű elegy miatt sem lennénk dühösek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sznus #29
    miért, melyik játék az? :)
  • Molnibalage #28
    Nekem mákom van, mert olyan gammával tolom ami örökéletű (és részben én fejlesztem). :)
  • pitbulllll #27
    A másik a játék ipar, mindenki sír, hogy de szar a warez, de genyó az ember, hogy nem becsüli a játékot sem aki készítette. El kéne gondolkozni azon, hogy egy játék ami kb 4-5 óra alatt végig vihető és az ára 10-15k meg éri-e az embernek. Nem hinném, ahoz, hogy a warez csökkenjen minőségi ( nem csak grafikában ) játékokat kéne piacra dobni, ami meg is éri az árát. Warez mindig lesz, de ha minőség mellé gesztusként árat is csökkentenének csökkenne a warezosok száma.
  • pitbulllll #26
    Zocsi az egy dolog, hogy nincs más tévébe, de ha rá ébrednének azok akiknek ez szól, hogy egy nagy kalap szar és semmiképp sem szórakoztató hanem inkább szánalmas pl.... Győzike gyerek és elkapcsolnának esetleg kikapcsolnák a tv-t akkor gyorsan ráébrednének a producerek, h nem nyerő :)
  • bcsarli #25
    És az Incubation címűre emlékszik még valaki? Ott is jól lehetett fejleszgetni a fegyvereket, páncélokat, anno nagy játék volt többször végignyomtam.
  • dronkZero #24
    Hát... :)

    Nekem bizony a kutatás feljlesztés, és a kiborgok felszerelése tetszett leginkább :)

    Főleg a Wars-ban, ott még teljesen pofás is volt az endoskeleton, lélegzett, látható különbség volt a verziók közt, stb. Na meg használható fegyverzetet összerakni... Legalább akkora része a játéknak, mint az akció.

    Személy szerint utálom a TPS nézetet, sokat ront a beleélés-faktoron szvsz. A saját hátam nem szoktam látni...

    De tökmindegy, mit beszélünk itt a levegőbe, nem mi fejlesztjük a játékot.
  • Zocsi #23
    Picit OFF leszek, sry.
    Nem hinném, hogy erre van igény! Egyszerűen nincs más a tv-ben. A tömegmédia már rég nem arról szól, amiről régen szólt (tájékoztatás). Mióta rájöttek, hogy a képi- és hanganyaggal, hogyan lehet tömegesen manipulálni az emberek pszichéjét, azóta régen nem információ szolgáltatásról szól ez az egész.
    A másik meg, hogy kikapcsolja az emberek agyát. Kvázi nem gondolkozol csak nézed, mint a hülye. Aztán azt nyomnak az agyadba, amit akarnak. Tudatalatt szépen megkapod, amit nézel, aztán jönnek majd a rossz álmok, meg a pánik és a hiszti a híreket látván.
    Csili-vili? Erre van igény? Persze! A producerek meg hülye befektetők révén. Sajnos olyan világban élünk, ahol mindenki gyorsan akar meggazdagodni. Szert lehet tenni szép vagyonra nagyon rövid idő alatt, de megnézheted mennyi idő alatt megy el hülyeségekre. Kíváncsi vagyok mikor ébrednek rá az emberek, hogy a közép és hosszútávú befektetések az igazán nyereségesek mind anyagi, mind eszmei szempontból...
  • opeca #22
    A Mass Effect-szerű FPS nél még egy TPS is jobb lenne.

    Most tegye fel a kezét, aki a Syndicate-ben azt élvezte a legjobban, hogy ki tudta cserélni a különböző testalkatrészeket, meg mindenféle implantátumot tudott a kiborgokra szerelni...

    Azért ott a jó kis gyakás is nagyon fontos volt a hangulat szempontjából, szvsz egy TPS kategóriával, ötvözve persze RTS elemekkel, nagyon jól vissza lehetne adni.
  • kicsizoz #21
    Nagyon jó a hasonlatod, ha megengeded én is alkalmazni fogom! :)
  • dronkZero #20
    Bármit, csak Fable motort és TPS-t NE!

    Látszik, hogy nem értetted a világát, sőt, még most sem érted...

    Ehhez nagyon nem elég a Fable-s csőengine, (mondjuk nemtom, a F2 mit használ, de az első rész szörnyen idegesítően cső volt) Itt város kell, sok emberrel, nagy. Még talán egy GTA-jellegű motor lenne a legjobb. Vagy ET:QW.

    TPS meg... Belegondolni is szörnyű. A Syndicate egy RTS, basszus.