29
  • sznus
    #29
    miért, melyik játék az? :)
  • Molnibalage
    #28
    Nekem mákom van, mert olyan gammával tolom ami örökéletű (és részben én fejlesztem). :)
  • pitbulllll
    #27
    A másik a játék ipar, mindenki sír, hogy de szar a warez, de genyó az ember, hogy nem becsüli a játékot sem aki készítette. El kéne gondolkozni azon, hogy egy játék ami kb 4-5 óra alatt végig vihető és az ára 10-15k meg éri-e az embernek. Nem hinném, ahoz, hogy a warez csökkenjen minőségi ( nem csak grafikában ) játékokat kéne piacra dobni, ami meg is éri az árát. Warez mindig lesz, de ha minőség mellé gesztusként árat is csökkentenének csökkenne a warezosok száma.
  • pitbulllll
    #26
    Zocsi az egy dolog, hogy nincs más tévébe, de ha rá ébrednének azok akiknek ez szól, hogy egy nagy kalap szar és semmiképp sem szórakoztató hanem inkább szánalmas pl.... Győzike gyerek és elkapcsolnának esetleg kikapcsolnák a tv-t akkor gyorsan ráébrednének a producerek, h nem nyerő :)
  • bcsarli
    #25
    És az Incubation címűre emlékszik még valaki? Ott is jól lehetett fejleszgetni a fegyvereket, páncélokat, anno nagy játék volt többször végignyomtam.
  • dronkZero
    #24
    Hát... :)

    Nekem bizony a kutatás feljlesztés, és a kiborgok felszerelése tetszett leginkább :)

    Főleg a Wars-ban, ott még teljesen pofás is volt az endoskeleton, lélegzett, látható különbség volt a verziók közt, stb. Na meg használható fegyverzetet összerakni... Legalább akkora része a játéknak, mint az akció.

    Személy szerint utálom a TPS nézetet, sokat ront a beleélés-faktoron szvsz. A saját hátam nem szoktam látni...

    De tökmindegy, mit beszélünk itt a levegőbe, nem mi fejlesztjük a játékot.
  • Zocsi
    #23
    Picit OFF leszek, sry.
    Nem hinném, hogy erre van igény! Egyszerűen nincs más a tv-ben. A tömegmédia már rég nem arról szól, amiről régen szólt (tájékoztatás). Mióta rájöttek, hogy a képi- és hanganyaggal, hogyan lehet tömegesen manipulálni az emberek pszichéjét, azóta régen nem információ szolgáltatásról szól ez az egész.
    A másik meg, hogy kikapcsolja az emberek agyát. Kvázi nem gondolkozol csak nézed, mint a hülye. Aztán azt nyomnak az agyadba, amit akarnak. Tudatalatt szépen megkapod, amit nézel, aztán jönnek majd a rossz álmok, meg a pánik és a hiszti a híreket látván.
    Csili-vili? Erre van igény? Persze! A producerek meg hülye befektetők révén. Sajnos olyan világban élünk, ahol mindenki gyorsan akar meggazdagodni. Szert lehet tenni szép vagyonra nagyon rövid idő alatt, de megnézheted mennyi idő alatt megy el hülyeségekre. Kíváncsi vagyok mikor ébrednek rá az emberek, hogy a közép és hosszútávú befektetések az igazán nyereségesek mind anyagi, mind eszmei szempontból...
  • opeca
    #22
    A Mass Effect-szerű FPS nél még egy TPS is jobb lenne.

    Most tegye fel a kezét, aki a Syndicate-ben azt élvezte a legjobban, hogy ki tudta cserélni a különböző testalkatrészeket, meg mindenféle implantátumot tudott a kiborgokra szerelni...

    Azért ott a jó kis gyakás is nagyon fontos volt a hangulat szempontjából, szvsz egy TPS kategóriával, ötvözve persze RTS elemekkel, nagyon jól vissza lehetne adni.
  • kicsizoz
    #21
    Nagyon jó a hasonlatod, ha megengeded én is alkalmazni fogom! :)
  • dronkZero
    #20
    Bármit, csak Fable motort és TPS-t NE!

    Látszik, hogy nem értetted a világát, sőt, még most sem érted...

    Ehhez nagyon nem elég a Fable-s csőengine, (mondjuk nemtom, a F2 mit használ, de az első rész szörnyen idegesítően cső volt) Itt város kell, sok emberrel, nagy. Még talán egy GTA-jellegű motor lenne a legjobb. Vagy ET:QW.

    TPS meg... Belegondolni is szörnyű. A Syndicate egy RTS, basszus.
  • opeca
    #19
    "De egy Mass Effect-szerű elegy miatt sem lennénk dühösek."

    Attól függ, hogy ki az a "mi"?
    Én személy szerint dühös lennék.

    Amúgy jól teszik, hogy foglalkoznak a Syndicate-el is, egyik nagy kedvencem volt, annak ellenére, hogy elég fiatal voltam még akkor és nem igazán értettem meg a Syndicate világát.

    Fable motort neki és TPS-ben hadd szóljon!
  • pitbulllll
    #18
    Igen, jó kis gamék voltak :) nekem még a panzer generals 1,2 meg a panzer general 3D is bejött :). manapság ilyenek már nincsenek. A fejlesztők és a nagyiparosok a grafikát helyezik előtérbe és nem a játék minőségét. Ez kb olyan mint az RETEK KLUB nagyon színvonalas talk showi és az egyéb gagyi nép butító produkciói. Csili Vili de tartalmilag 0-a. Erre van igény.. ezt kell szeretni.
  • Molnibalage
    #17
    Pedig a PG2 mindenféle trükk nékül megy nálam... Vannak hozzá igen durva modok, de macerás felrakni őket. Én meg sem próbáltam.
  • kicsizoz
    #16
    A Syndicate még amigán volt nagy kedvencem!
    Valami olyan érzés volt, hogy ezért érdemes volt lecserélni a C64-emet :)

    A DK2-vel épp most is játszom, kb a felénél vagyok, de nagyon rendben van!
    settlers 2 jubileumi kiadás is fent van, szintén megunhatatlan,
    A Panzer General II is megvan eredetiben, de sajnos az már nem indul el,
    de tény hasonló 2. WH-s stratégiát nem csináltak mostanában, csak ezek a csili vili RTS-ek mennek...

  • Zocsi
    #15
    Basszus én is imádtam a Bullfrog játékokat. Az első a Hi-Octane volt, de azt évekig nyúztam. Mekkora volt már anno azaz intro...
    Aztán jött Sindicate Wars, de azt gyerek fejjel nem nagyon értettem még. Ennek ellenére órákig elpötyögtem vele.
    A DK meg istenkirályság volt. "Bespeedezve" aranyat bányásznyi fps nézetbe... LoL. Meg az egész hangulat, a fejlesztési rendszer és a többiek. Tele volt fekete humorral, egyszerűen qrvajó volt. A DK2-t egyszer láttam, de elég is volt. Számomra illúzió romboló volt.
    Ha kijönne megint valami hasonló karakterisztikákkal rendelkező produktum, akkor annak nagyon sokan hálásak lennének a a júzerek körében, szvsz.
  • Molnibalage
    #14
    A BlueByte is elég pofás játékokat csinált anno. A Settlers is ilyen volt.
  • Benedekco
    #13
    Magic Carpet -et akarok! A legjobb játék amivel valaha is játszottam! Imádom... a legjobb!
    De tudom, hogy ha újra készülne egy folytatás, akkor már valami hdr-es DX18-as efektekkel telinyomott fost csinálnának tartalom és értelem nélkül :( tetves egy gennyes cég ez az EA... a legnagyob játékokat mind a bullfrog készítette... mind ász volt! Hi-Octane, Populos és a már elhangzott Bullfrog termékek voltak a legnagyobb játékok
  • Carbine
    #12
    "Starbreeze bejelentette, hogy az Electronic Arts-szal közösen elkészítik a kultikus Syndicate legújabb epizódját."
    Csak az Electronic Arts-ot ne! Sajnos mivel annak idején felvásárolta a Bullfrog-ot, így a jogok nála kell, hogy legyenek. Persze nem szabad elfelejteni, hogy ez az a kiadó amelyik súllyesztőbe küldte nem csak a Bullfrogot, de több olyan fejlesztő brigádot is, akik a 90-es évek kultikus játékainak készítéséért felelőssek.
    Az EA üzletpolitikáját ismerve, a főcéljuk az lehet, hogy egy lebutított, agyatlan, csili-vili népírtó pogrammal megpróbálja megvlovagolni a Syndicate nevet.
    Valahol megvan még a Syndicate Wars... gyorsan elő is keresem.
  • Molnibalage
    #11
    Nekem a nagy klasszikus a Panzer General. Vicc, hogy mai napig nincs hozzá fogható II. Vh startégiai játék széria. (Az RTS az nem startégia!) Talán csak a Steel Panthers, de azzal soha nem játszottam.
  • pitbulllll
    #10
    Félek :S a régi klasszikusok amik anno ütöttek és még ma is szívesen játszok velük néha napján, sorra kapják a hozzájuk nem méltó elbaccot folytatást... pl. fallout, C&C, Diablo, SC, igaz Fallout és D3 még nem jelent meg, de biztos nem fogják hozni a régiek hangulatát ahogy a Syndicate sem fogja szerintem... sokak szerint :(
  • nyultap
    #9
    Ha Bullfrog, akkor mar inkabb Theme Hospital
  • Világpolgár
    #8
    "Your nocturnal perseverance has earned you a hidden gaming tip: GO TO BED!"
  • Tinman #7
    A tortured victim has died, and returned as into a ghost!
  • 5i
    #6
    Istenem, egy Dungeon Keeper 3-ért a lelkem is eldanám. Mekkora volt már a domina, aki "szabadidejében" kerékbe törte magát:-)
  • Szefmester
    #5
    pontosan.. és mind a kettőben ott volt a nagybetűs HANGULAT... a DK külön kedvencem.. életem első dobozos játéka :)
  • Polemius
    #4
    \o/
  • Tinman #3
    Az, hogy akkoriban kimagaslóan élvezetes stratégia/akció volt némi RPG beütéssel, fejlesztgetéssel, korrekt cyberpunk feelinggel.

    A Dungeon Keeperek megint csak egy eredeti, egyedi, ötletes érzést adtak át. Elsőként behozva stratégiába az FPS nézetet. 10/10
  • Molnibalage
    #2
    Én akkor fiatal voltam és nem nagyon tudtam vele játszani. Mi volt olyan fantasztikus a Syndicate-ben? A DK sem volt egy nagy durranás nekem.
  • 5i
    #1
    Basszus, de sirály lenne! Gyerekkorom egyik legnagyobb klasszikusa.