Ötvös Tibor

Ingyenes játékok a Légierő jóvoltából

Az Amerikai Légierő jóvoltából a Filefront nevezetű oldalon ingyen és bérmentve letölthetővé vált az Area 51 nevezetű FPS, melyben egy elit egység tagjaként tehetünk kirándulást a hírhedt körzetben.

Aki tehát szeretné - esetleg már nem először - végigjátszani az azóta már folytatással is bővült programot, az kattintson erre a linkre és már töltheti is a közel 2 gigás csomagot. A gyanakvókat megnyugtatom, hogy egyetlen reklámot vagy bármilyen kellemetlen meglepetést sem tartogat az akció.



A másik, Légierő által támogatott játék a külsőnézetes akciók rajongóinak okozhat kellemes meglepetést. A The Suffering: Ties that Bind szintén ingyenesen elérhető és természetesen itt sem kell különböző reklámokkal foglalkoznunk. Az 1,3 gigás horror-akció linkje erre található.

Aki esetleg azt gondolná, hogy ezzel vége, az bizony téved. A Midway példájára a THQ is teljesen ingyenessé tette a nagyon élvezetes, kifejezetten a hadsereg számára készített akcióprogramját. A Full Spectrum Warriorhoz azonban a Légierőnek nincs köze, ezt a letöltést elvileg a THQ maga támogatja. Tessék ide kattintani és kezdődhet a letöltés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Antiga #12
    de melyik játékok ezek??
  • Zocsi #11
    asszem saját motorja van, de még az új unreal előtt jött ki emlékeim szerint
  • torcipepe #10
    főleg zombis-lövöldözős játékoknak :)

    egyébbként az illegális, ha az ingyenessé tett játékot nem onnan töltöm le, ahol letölthetővé tették??
  • Kingfisher #9
    OK, jövőhétre le is jön :) Inkább keresek egy torrentet.
  • ffxi #8
    Fennti játékok közül van, amlyeik rendelkezik online multi? AREA 51 a régebbi vagy az új Unreal motoros?
  • Suhamer #7
    Az Area 51 a légierő bázisa. Szerintem stílusos húzás volt tőlük. :)
  • M0RN1NGST4R #6
    az elején a Rise and Fall: Civilization at war is benne volt a listában, most azzal mi van? Filefronton sem látom. Pedig amikor az akciót meghirdették megnéztem és fent volt.
  • Molnibalage #5
    Ja... Inkább támogathatnák jobban az FO-t és akkor talán kigyünne hamarabb. Ami pénz kéne abba az kb. egynapi uzsonnapénz a USAF bukszájában.
  • TVelvet #4
    deh... pff :D előszőr legyél amcsi állampolgár. :)
  • koschwarz #3
    letöltöttem ezt az area51-et. nem egy nagy szám, de meglepően szórakoztatóra és pörgősre sikerült. ingyen abszolút belefér, ajánlom.


    nem tudtok valami USA légierős jelentkezési űrlapot linkelni?