12
-
#12 de melyik játékok ezek?? -
#11 asszem saját motorja van, de még az új unreal előtt jött ki emlékeim szerint -
torcipepe #10 főleg zombis-lövöldözős játékoknak :)
egyébbként az illegális, ha az ingyenessé tett játékot nem onnan töltöm le, ahol letölthetővé tették?? -
Kingfisher #9 OK, jövőhétre le is jön :) Inkább keresek egy torrentet. -
#8 Fennti játékok közül van, amlyeik rendelkezik online multi? AREA 51 a régebbi vagy az új Unreal motoros? -
Suhamer #7 Az Area 51 a légierő bázisa. Szerintem stílusos húzás volt tőlük. :) -
M0RN1NGST4R #6 az elején a Rise and Fall: Civilization at war is benne volt a listában, most azzal mi van? Filefronton sem látom. Pedig amikor az akciót meghirdették megnéztem és fent volt. -
#5 Ja... Inkább támogathatnák jobban az FO-t és akkor talán kigyünne hamarabb. Ami pénz kéne abba az kb. egynapi uzsonnapénz a USAF bukszájában. -
#4 deh... pff :D előszőr legyél amcsi állampolgár. :) -
#3 letöltöttem ezt az area51-et. nem egy nagy szám, de meglepően szórakoztatóra és pörgősre sikerült. ingyen abszolút belefér, ajánlom.
nem tudtok valami USA légierős jelentkezési űrlapot linkelni? -
#2 És mi ebben a logika? Mert ha a Lock On-t vagy valami más repülőszimulátort tettek volna ingyen letölthetővé akkor azt mondom OK de ezek lövöldözős játékok és közük sincs az Air Forcehoz. -
Turmoil #1 Akkor sem fogok az USAF-hoz csatlakozni :P