Ingyenes játékok a Légierõ jóvoltából

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Antiga
de melyik játékok ezek??

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

Zocsi
asszem saját motorja van, de még az új unreal elõtt jött ki emlékeim szerint

fõleg zombis-lövöldözõs játékoknak :)

egyébbként az illegális, ha az ingyenessé tett játékot nem onnan töltöm le, ahol letölthetõvé tették??

OK, jövõhétre le is jön :) Inkább keresek egy torrentet.

ffxi
Fennti játékok közül van, amlyeik rendelkezik online multi? AREA 51 a régebbi vagy az új Unreal motoros?

Fákjúal!

Az Area 51 a légierõ bázisa. Szerintem stílusos húzás volt tõlük. :)

az elején a Rise and Fall: Civilization at war is benne volt a listában, most azzal mi van? Filefronton sem látom. Pedig amikor az akciót meghirdették megnéztem és fent volt.

Molnibalage
Ja... Inkább támogathatnák jobban az FO-t és akkor talán kigyünne hamarabb. Ami pénz kéne abba az kb. egynapi uzsonnapénz a USAF bukszájában.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

TVelvet
deh... pff :D elõszõr legyél amcsi állampolgár. :)
koschwarz
letöltöttem ezt az area51-et. nem egy nagy szám, de meglepõen szórakoztatóra és pörgõsre sikerült. ingyen abszolút belefér, ajánlom.

nem tudtok valami USA légierõs jelentkezési ûrlapot linkelni? <#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Adam II
És mi ebben a logika? Mert ha a Lock On-t vagy valami más repülõszimulátort tettek volna ingyen letölthetõvé akkor azt mondom OK de ezek lövöldözõs játékok és közük sincs az Air Forcehoz.

Akkor sem fogok az USAF-hoz csatlakozni :P