Ötvös Tibor

EA játékok a vásznakon

Az Electronic Arts sem hagyja parlagon veszni legnagyobb címeit és a United Talent Agency-vel kötött szerződés értelmében hamarosan elkezdődik több EA játék megfilmesítése.

A világ vezető kiadója egyenlőre csak négy játékát jelölte meg, mint lehetséges "film alapanyag". A Dead Space még nem jelent meg, de már forgatják az animációs változatot, mely a játék előtörténetét meséli el - ez csak DVD-n jelenik meg. Emellett készül a Sims mozifilm és egy MySims tévésorozat is.


Dead Space: Downfall

A listán szerepelt még az Army of Two, a még szintén nem megjelent Mirror's Edge és a sokadik részéhez érkező Need for Speed is. De a hírek szerint a szebb napokat is megélt Command & Conquer neve is felmerült, mint lehetséges forrásmű. Hogy végül melyik lesz a győztes - és melyiket látjuk elsőként viszont a mozikban - még kérdéses, de ha már itt tartunk, akkor egy Gól!-hoz hasonló filmet is el tudnék viselni - Fifa The Movie címmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sanyix #12
    céencé filmet kéne bizonyhogyde csinálni, ugyehogy.
  • dartois83 #11
    Kb. akkora beltenyészet az is, mint egy Sims-szomszédság: már mindenki mindenkivel kavart és "woo-hoo"-zott, kivéve Magdi nénit....
  • Ghoosty #10
    Sims filmet már csináltak a magyarok, úgy hívják Barátok közt. :D
  • JTBM #9
    A C&C univerzumban játszódó film nagy durranás lenne.
    A Sims szerintem sem filmesíthető meg...
  • Librarian #8
    Nekem nem tűnik rossznak ez az animációs film, szeretem az ilyeneket.
    És IGEN, a Blizzard igenis csináljon Warcraft, Diablo filmeket, mert a WC3-ban és a D2-ben is iszonyatosan jók voltak a videók!!! Nem kellenek nagy ötletek hozzájuk, csak látványosak legyenek. :-)
  • dartois83 #7
    Azért a Red alertből jó alapanyagot is össze lehetne hozni, már a játék ötlete is érdekes (alternatív történelem). Mindezek után csak a forgatókönyvíró, producer, rendező, színészek és a költségvetés/látványtechnika függvénye, hogy sikeres lesz-e, mint önálló film, vagy pedig az Alone in the Dark, Doom stb. sorát bővítik...
  • Motig #6
    nyugi abbol lesz! aki a 300 -at csinálta azok csináják tutomal.. melé van 1 Diablo movie is! a simset meg tényleg hogy? valami elmebeteg megszületik majd ráesik 1 asteroida és kész vagy hogy? csupa izgalom lesz!(vajon ki hal meg? kifog kivel? és kié lesz a gyerek? a válasz a sims the movie 2ben!)
  • sweech #5
    sims mozifilm omfg :_:DFSA
  • Broafka #4
    hogy lehet gy Sims-et megfilmesíteni de most komolyan? :D
    Győzike valóságshow 2 vagy mi?
  • assdf #3
    én mondjuk a blizzardos warcraftot szeretném egy animációs mozifilmben látni, legalábbis amilyen jó intrókat csinál a blizzard, simán lehetne egy fasza movie