Ötvös Tibor

Készül a The Godfather: Five Families


Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Paramount Studios újabb kört fut a játékvilágban nem túl sikeres Keresztapa sorozattal.

Akkor már lehetett sejteni/remélni, hogy ezúttal nem egy GTA-klón készül, hanem új utakon próbálja ki magát a franchise. Ma pedig végre hivatalosan is leleplezték az alkotást, mely a The Godfather: Five Families címet kapta és egy Facebookon játszható stratégiai program lesz.


A Five Families 1935-ben, 10 évvel az első Keresztapa film előtt játszódik és - ahogy a címből is sejthető - öt család hatalomért vívott háborúját játszhatjuk le. A fejlesztéssel megbízott Kabam elmondása szerint a játékmenet egy korábbi alkotásukra, a Global Warfare című katonai stratégiájukra hasonlít majd.

A harcok a "kő-papír-olló" séma alapján zajlanak majd (vagyis csak a szerencsében bízhatunk) és összesen 10 fajta egység áll majd rendelkezésünkre :a szimpla utcagyerektől kezdve a profi bérgyilkosig bezárólag. Megjelenési dátum még nincs kitűzve, de már lehet jelentkezni a béta-tesztelésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #4
    én is..............tele van hasonlóval a padlás
  • RoyalPredator #3
    Beszarás. Ott van a Maffia, elég jó GTA klón, csak nincs benne sok élet, és sok részletkérdésen nem dolgoztak. Azt fejlesszék, abból készítsenek Keresztapa játékot, ne egy fészbúkos hülyeséget...
  • Evoluti0N #2
    Addig olvastam a cikket, h egy Facebookon játszható stratégiai program lesz.
  • bino512 #1
    tyű de izgi XD idióták