Ötvös Tibor

Készül az új Transformers játék

A Transformers filmek igazi blockbustereknek számítanak, hiszen Michael Bay eddig leforgatott két filmje az adott év egyik legnagyobb sikere lett.

Természetesen mindkét epizód megkapta a saját, sajnos nem túl jól sikerült adaptációját, mely szinte minden létező platformra ellátogatott. A legújabb hírek szerint azonban hamarosan egy teljesen önálló játék is megjelenik Transformers: War for Cybertron címmel, melyben az Autobotok és az Álcák bolygójáért zajlik a csata.


A rajongók bizonyára örömmel - vagy talán csalódottan - konstatálják majd, hogy a történet teljesen új, a játék kedvéért írták meg és nem egy képregény, mozi vagy rajzfilm adja az alapját. A Transformers: War of Cybertron elvileg hamarosan megjelenik és egyszerre jön PC-re, X360-ra, PS3-ra, Wii-re és NDS-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Librarian #3
    Nekem meg az abszolút ötlettelenség nem tetszett benne. 10 perc után unalmassá vált... és másfél óra múlva is az maradt, úgyhogy nem erőltettem. :-)
  • Petys #2
    Nekem az előző játékban csak az irányítás nem tetszett, de az olyan szinten gagyi konzolos volt, hogy nem is bírtam vele játszani...
    Hátha most rendesen sikerül nekik portolni Pc-re.
  • Librarian #1
    Hűűűha...
    Az első játék nagyon szar volt, de ez... ez így tetszetősnek tűnik. Persze majd meglátjuk.